1

VR-Game Schatkamers van Gelderland


-advertentiepositie-VR-Game Schatkamers van Gelderland

» Let op: deze activiteit is voorbij «

VR-Game Schatkamers van Gelderland

Altijd iets nieuws te beleven op Fort Pannerden. Breng een bezoek aan Virtual Reality en ontmoet de Paashaas met een gouden ei op het fort.

VR Game Schatkamers van Gelderland

Ontdek de spannende VR-game "Schatkamers van Gelderland" van 2 maart tot 4 april 2024 tijdens onze openingstijden op Fort Pannerden. Na deze periode reist het spel naar een nieuwe locatie, dus grijp snel je kans en trotseer de elementen op Fort Pannerden!

Wat staat je te wachten? In deze Virtual Reality-game heeft een kwaadaardige tijdreiziger historische objecten gestolen uit het verleden van Gelderland. Het is aan jou en je medespeler om deze objecten terug te brengen naar hun oorspronkelijke tijd en zo de Gelderse geschiedenis te herstellen. Reis samen door de tijd, van de prehistorie tot de twintigste eeuw, en ontdek spelenderwijs de rijke geschiedenis van Gelderland. Los puzzels op en werk goed samen om de uitdagingen te overwinnen en de geschiedenis te herstellen.

Dit spel is onderdeel van het project , ontwikkeld in samenwerking met 34 Gelderse erfgoedorganisaties. Beleef de Gelderse geschiedenis op een compleet nieuwe manier op Fort Pannerden.

Paashaas en speuren naar het Gouden Ei

Ga samen met ons op avontuur tijdens het Paasweekend op zondag 31 maart en maandag 1 april! Kinderen kunnen op zoek gaan naar het Gouden Ei en als ze het vinden, wacht er een speciale verrassing op hen! Maar dat is nog niet alles - op Tweede Paasdag komt de Paashaas langs voor een bezoek! En geloof ons, deze Paashaas is niet zomaar een Paashaas..

Overige activiteiten

Onze gidsen bij Fort Pannerden leiden u graag rond en tonen u alle details van het fort. Er worden meerdere rondleidingen per dag gegeven. Liever zelf op ontdekking? Neem de audiotour Fortverhalen mee, ga op avontuur met de puzzeltocht of beleef het escaperoomspel . Een kanondemonstratie behoort ook tot de mogelijkheden. Geniet van prachtige wandelingen in de Klompenwaard en rond de fortgracht. Bewonder het uitzicht over de rivieren vanaf het dak en sluit uw dag af in ons restaurant.
Met de Museumkaart is de toegang gratis (behalve voor het Elements-spel, waarvoor een toeslag geldt).

Zie voor meer informatie: www.fortpannerden.eu

Prijzen
Tot en met 3 jaar: gratis
4 t/m 11 jaar: 9,50
12 jaar en ouder: 14,50
Toeslag Elements: 8,75 p.p. op de toegangsprijs
Toeslag Struintocht met gids: 5,00 p.p. op de toegangsprijs

Adres: Waaldijk 1, 6686 MV Doornenburg

 Bezoek www.fortpannerden.eu

VR-Game Schatkamers van Gelderland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.