Fort 5's Paasbrunch




Fort 5's Paasbrunch

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Fort 5's Paasbrunch

Kom Pasen vieren bij het prachtige Fort 5 met je familie. Verwen jezelf met heerlijke lekkernijen van lokale makers, zoals verse broodjes van Bakkerij Mama, kaas uit het Kaasfort en eieren van de lokale boer.

Geniet van een paasbrunch in deze historische setting, omgeven door groen. Voor de kleintjes hebben we een spannende paaseierenjacht! Verzamel eieren verstopt op het fort en ontvang een speciaal paasmandje met een kleurplaat en verrassingen. Vind je het gouden ei? Dan win je een GRATIS lunch voor het hele gezin!

Laat de kinderen plezier hebben op ons kleurrijke springkussen terwijl ze deelnemen aan leuke spelletjes en activiteiten. Er is altijd iets te beleven bij Fort 5!

Voor slechts 38,50 (inclusief koffie, thee, sappen en frisdranken) geniet je al van een heerlijke Paasbrunch. Reserveer snel op fort5.nl. Let op: voor kinderen geldt een andere prijs.

Beleef een onvergetelijke Paaservaring vol lekkernijen, avonturen en vrolijkheid bij Fort 5

Kosten
38,50 voor volwassen
22,50 voor kinderen (4-10 jaar)
Kinderen tot 4 jaar gratis.

  • Eieren zoeken en avonturen beleven
  • Voor de kleintjes hebben we een spannende paaseierenjacht op het fort! Verzamel 5 verschillende eieren en ontvang een speciaal paasmandje met een kleurplaat en leuke verrassing.
  • Vind jij het gouden ei? Dan win je een GRATIS lunch voor het hele gezin!

Adres
Fortwachter 3
2141 EE Vijfhuizen

 Bezoek fort5.nl

Fort 5's Paasbrunch
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.