1

Paasbrunch in het Wachthuis




Paasbrunch in het Wachthuis

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Paasbrunch in het Wachthuis

Nodig je familie of vrienden uit voor de Paasbrunch op Fort aan de Klop. Op zondag 31 maart of maandag 1 april zijn jullie van harte welkom in Het Wachthuis (alleen op reservering).

We ontvangen jullie om 11.00 uur met een feestelijk glas prosecco of een alcoholvrije welkomstdrank. Tijdens de brunch hebben jullie volop keuze. Neem wat je het lekkerst vindt of proef van alles wat.

Paasbest menu

Begin met aspergesoep met kruidenroom. Kies uit diverse broodsoorten: er is natrlijk paasbrood, maar we hebben ook croissants, chocolade- en koffiebroodjes, verloren brood en American pancakes met lemon curd en roodfruitcompote.

Er is zoet beleg en je vindt kazen, eiersalade, boerenboter en spreads op het buffet. Daar staan ook roerei, gekookte eieren, salade en fruit. Zorg dat je nog ruimte hebt voor iets zoets toe.

Hup, naar buiten om eieren te zoeken

Terwijl jullie zitten te eten, verstopt de paashaas chocolade-eieren op het forteiland. Als de kinderen hun buiken rond hebben gegeten, geven onze collegas het startsein om te gaan zoeken.

Prijs

Tijdens de Paasbrunch geniet je twee uur lang van het brunchbuffet. Een glas prosecco, alle soorten koffie, thee, biologisch sap, verse jus dorange, frisdranken, tapwater met fruit en munt zijn inbegrepen. Dranken die je bestelt buiten de arrangementstijden zetten we op je rekening.

2-uurs arrangement op 1e en 2e paasdag van 11.00 tot 13.00 uur
Volwassenen: 38,50 p.p.
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: 18,50 p.p.
Kinderen t/m 3 jaar schuiven gratis aan.

 Bezoek www.fortaandeklop.com

Paasbrunch in het Wachthuis
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.