1

RUN and ROAST




RUN and ROAST

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zaterdag 6 april het Hardloopevenement Run & Roast. Op zaterdag 6 april komt dit hardloopevenement voor de derde keer naar Fort aan de Klop. En dit jaar is er voor het eerst ook een Kidsrun.

Als er een heerlijke burger op je staat te wachten, dan wil je toch best een mooie route van 5 of 10 kilometer rennen? Run & Roast is een sportief en gezellig evenement. Op zaterdag 6 april komt dit hardloopevenement voor de derde keer naar Fort aan de Klop. En dit jaar is er voor het eerst ook een Kidsrun.

Hardlopen, muziek, vuurkorven, Beyond Meat burgers, lekkere drankjes: waar vind je een ren-event met meer sfeer?


En of twee rondes?
Het parcours is gemeten, vlak en goed geasfalteerd. Je kiest zelf of je n of twee rondes van 5 kilometer loopt. Vanaf Fort aan de Klop ga je langs de Vecht door Oud Zuilen en via de Groeneweg en 2e Polderweg ren je weer terug.

Kinderen t/m 12 jaar lopen 1 ronde van 1000 meter om het forteiland.

Doe mee en win een prijs
De snelste drie heren en dames op beide afstanden winnen mooie prijzen. De dame en heer die als eerste finishen ontvangen een paar Karhu hardloopschoenen, inclusief een uitgebreide loopanalyse in de All4running winkel n twee tickets voor Disneyland Parijs. De nummers 1, 2 en 3 krijgen een supplementenpakket van Virtuoos. En de nummers twee en drie krijgen cadeaubonnen van All4running.

Datum en tijd
Zaterdag 6 april 2024
Aanvang:
14.00 uur 1 kilometer kidsrun
15.00 uur 5 kilometer
16.00 uur 10 kilometer

Schrijf je snel in op de website!

 Bezoek www.fortaandeklop.com

RUN and ROAST
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.