Restaurant Fort de Gagel




Restaurant Fort de Gagel

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Restaurant Fort de Gagel

Fort de Gagel is de perfecte plek om te genieten van een heerlijke lunch, gezellige borrel of uitgebreid diner in ons eigentijdse restaurant met open keuken. Het fort ligt centraal in het land, direct aan de snelweg en beschikt over eigen parkeerplaatsen voor de deur. De voormalige ruimtes zoals de munitiekamers en het bomvrije wachthuis zijn omgetoverd tot karakteristieke vergaderzalen en een sfeervolle feestlocatie. En dat allemaal middenin de natuur met uitzicht op natuurgebied het Noorderpark.

Restaurant
Een bijzonder restaurant in Utrecht. Fort de Gagel is makkelijk te bereiken via de snelweg, je bent vanaf hier zo weer onderweg. Daarnaast vind je voor de deur gratis parkeergelegenheid. Op onze menukaart vind je hoge kwaliteit gerechten met smaakcombinaties van deze tijd. Wij bieden goed eten: comfortfood waar je blij van wordt!

Lunchen in Utrecht
Aan de rand van het Noorderpark
Voor een lunch in een fort in Utrecht kan je bij ons meteen aanschuiven. Op de menukaart vind je dan ook voor ieder wat wils! Geniet bijvoorbeeld van een frisse salade met warme geitenkaas met honing of n van de smaakvolle open sandwiches. Of ga je liever voor een guilty pleasure? De menukaart staat vol met gerechten om je vingers bij af te likken. Een klassieke burger of ga je toch voor de vega burger? Geniet zonder schuldgevoel van een goede lunch.

Uiteten in Utrecht
Restaurant op een eiland
Je dag afsluiten met een heerlijk diner? Hier aan de rand van Utrecht halen we de natuur naar binnen. Geniet van ons diner a la carte in het sfeervolle restaurant met uitzicht over het Noorderpark. Uiteraard kun je tijdens het diner ook kiezen voor de heerlijke guilty pleasures! Heb je nog een beetje ruimte over? Sluit je diner daarna in stijl af met een van onze smaakvolle desserts. Eten waar je blij van wordt!

Openingstijden
Zo do: 10:00 tot 22:00 uur
Vrij za: 10:00 tot 23:00 uur

De keuken sluit om 21:00 uur.

 Bezoek fortdegagel.nl

Restaurant Fort de Gagel
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.