1

Lunchen in het Drechtfort




Lunchen in het Drechtfort

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Lunchen in het Drechtfort

Je bent van harte welkom op deze lunchlocatie in Uithoorn, gehuisvest in een historisch fort dat zijn karakteristieke uitstraling behoudt. Hier wordt lunchen niet alleen een maaltijd, maar een ware culinaire ervaring, waarbij Marco & Thamar hun creativiteit combineren met verse en lokale ingredinten. Bij deze lunchspot draait alles om ontspanning en genot, en dat is precies wat zij hun gasten bieden.

Het lunchmenu is zorgvuldig samengesteld en biedt voor elk wat wils. Of je nu hunkert naar een frisse salade, een uitgebreid 3-gangenmenu, luxe broodjes of la carte wilt bestellen, hier is alles mogelijk.

Geen enkel weertype kan de pret bederven, want naast een gezellige binnenruimte beschikken ze ook over een sfeervolle, overdekte tuin. Perfect voor een middag vol tafelplezier met vrienden of familie. Neem de tijd, geniet van de heerlijke gerechten en de unieke ambiance van het historische fort.

Marco & Thamar en het gastvrije team staan klaar om je te verwennen en van alle gemakken te voorzien. Dus kom langs en ervaar zelf wat deze unieke lunchlocatie te bieden heeft. Laat je verrassen door de smaken, de gastvrijheid en de betoverende omgeving. Ze kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Openingstijden
Donderdag t/m zondag van 11:00 uur tot 18:00 uur

Locatie
Drechtfort
Grevelingen 30
1423 DN Uithoorn

 Bezoek www.drechtfort.com

Lunchen in het Drechtfort
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.