1

300 jaar PHILIPS muziek




300 jaar PHILIPS muziek

Maak een betoverende muzikale reis langs 300 jaar Philips-muziek. Het Philips Harmonie Orkest, het Philips Symfonie Orkest en het Philips’ Philharmonisch Koor brengen in wisselende combinaties een buitengewoon spektakel. Laat je meevoeren door een gevarieerd programma met de mooiste delen uit Carmina Burana van Carl Orff en Star Wars van John Williams, het intense Schicksalslied van Johannes Brahms, een meeslepende Queen-medley en meer.

Zo’n 100 jaar geleden werden de drie Philips-muziekverenigingen opgericht door medewerkers van het bedrijf. Dit concert is niet alleen een ode aan bij elkaar 300 jaar muzikale geschiedenis, maar markeert ook het einde van een tijdperk nu de band met Philips stopgezet gaat worden. Als dank aan Philips en hun trouwe publiek nodigen de verenigingen je uit voor een onvergetelijke avond vol prachtige muziek en levendige harmonie.

Andere stukken op het programma zijn de ouverture uit Roeslan en Ljoedmila van Michail Glinka en de eerste Roemeense Rapsodie van George Enescu. En we hebben nog veel meer feestelijks in petto. Laat je verrassen!

 Bezoek www.muziekgebouweindhoven.nl