Beleef de Bredelaar met ZiZo




Beleef de Bredelaar met ZiZo

Lokale producten, smaken en muziek komen zaterdag 25 mei samen in ‘Beleef de Bredelaar met Zizo’. Tijdens dit festival kan een breed publiek beleven wat het park en de regio te bieden hebben.
Het evenement wordt georganiseerd door De Grote Bredelaar, Philadelphia, Vocal Group Zizo en Mir Mare.

De Grote Bredelaar is een buitenplaats midden in Park Lingezegen tussen Arnhem en Nijmegen. Philadelphia biedt hier mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt én vrijwilligers een werkplek. Mir Mare is het bedrijf van vitaliteitscoach Miriam Hol-Jansen, gevestigd op de Bredelaar. ZiZo (ofwel “Zingen & Zo”) is een vocal group met 14 zangers en zangeressen uit de regio Arnhem-
Nijmegen met een veelzijdig repertoire.

Bezoekers van ‘Beleef de Bredelaar met ZiZo’ kunnen genieten van een streekmarkt, lekkernijen uit de regio, muzikale optredens, kinderactiviteiten en nog veel meer. Er zijn twee podia waar, naast Vocal Group ZiZo, ook Popkoor Akkoord, Between Two Rivers, Schudden voor Gebruik, NootScenario en Koor Enjoy optreden. Elke Rouwmaat (zangcoach en dirigent van ZiZo) verzorgt zangworkshops.

‘Beleef de Bredelaar met Zizo’ vindt plaats op zaterdag 25 mei van 12 uur tot 18 uur en is gratis toegankelijk. Het adres van De Bredelaar is Breedlersestraat 7 in Elst.
Kijk voor meer informatie op de website www.bredelaar.nl.

 Bezoek bredelaar.nl

Foto: Grote Bredelaar
Foto: Grote Bredelaar
Foto: Park Bredelaar
Foto: Park Bredelaar
Foto: Vocal Group ZiZo
Foto: Vocal Group ZiZo