1

Koningsdag in muziekkoepel Nering-Bögel Deventer




Koningsdag in muziekkoepel Nering-Bögel Deventer

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op Koningsdag wordt seizoen 2024 geopend in de muziekkoepel Nering-Bögel. Met drie wel heel fantastische groepen.

Van 13:00 uur tot 13:45 uur start Ellys. Sinds haar oprichting in 2010 speelt Ellys covers van de jaren 60 tot nu. Denk aan Fleetwood Mac, Queen maar ook Pink Floyd, Iron Maiden of Creedence Clearwater Revival. Naar Ellys kan rustig geluisterd worden terwijl ze haar muzikale ding doet, maar ook van een dansje zijn ze niet vies. De akoestische setting en een eigen invalshoek maakt Ellys’ covers net iets anders.

Vervolgens is het podium voor Scrambled. De naam zegt het al: pak een aantal enthousiaste muzikanten vanuit verschillende muziekrichtingen, hussel deze door elkaar en er ontstaat een veelzijdige band. Blues, Rock, Country, Pop.... alles komt voorbij op het podium.
Scrambled bestaat uit een drummer, gitarist, bassist en toetsenist die de frontvrouw (met mondharmonica en gitaar) tijdens het muzikale avontuur begeleiden. Zij spelen van 14:00 uur tot 15:15 uur in de koepel.

De afsluiter van deze ongetwijfeld feestelijke dag is opnieuw een ouwe-bekende: Afslag Oele
Vijf actieve senioren die er zichtbaar lol in hebben om ‘hun’ sixties en seventies popmuziek te spelen. Dát is de band Afslag Oele. Van rustige nummers tot swingende rock & roll, goed in het gehoor liggend, Engelstalig én herkenbaar. Beatles, Rolling Stones, Creedence Clearwater Revival, Searchers, Elvis Presley, Cliff Richard, Del Shannon, etcetera: muziek die in de genen zit van hun publiek!
Van 15:30 uur tot 17:00 uur kunnen alle "ouwe én jonge rockers" hun hart ophalen met Afslag Oele!

Neem je picknickkleed mee of gebruik een stoel die wij met liefde voor je klaarzetten. Breng wat lekkers te eten mee en koop je drankjes bij onze kiosk (daarmee support je ons werk en kunnen wij gratis muziek blijven aanbieden!) en dan moet dit een mooie dag in het Worpplantsoen worden.

 Bezoek muziekkoepelneringbogel.nl

Koningsdag in muziekkoepel Nering-Bögel Deventer
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.