Ontdek Parkbos de Haar




Ontdek Parkbos de Haar

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Betreed het betoverende Parkbos de Haar, een rustige oase midden in de bruisende Randstad. Begeef je in de voetsporen van 15.000 enthousiaste zielen die ooit de basis legden voor dit prachtige bos tijdens de gedenkwaardige boomplantdagen in 2015. Laat je verwonderen door de opschietende bomen die nu de hemel aanraken en het uitbundige leven dat fladdert, ritselt en zingt. Sluit je aan bij onze ervaren gids, die vanaf het allereerste begin betrokken was bij de geboorte van dit bijzondere park, en beleef de magie van het sprankelende Parkbos de Haar! Betreed het betoverende Parkbos de Haar, een rustige oase midden in de bruisende Randstad. Begeef je in de voetsporen van 15.000 enthousiaste zielen die ooit de basis legden voor dit prachtige bos tijdens de gedenkwaardige boomplantdagen in 2015. Laat je verwonderen door de opschietende bomen die nu de hemel aanraken en het uitbundige leven dat fladdert, ritselt en zingt. Sluit je aan bij onze ervaren gids, die vanaf het allereerste begin betrokken was bij de geboorte van dit bijzondere park, en beleef de magie van het sprankelende Parkbos de Haar!.
In 2015 opende Natuurmonumenten met trots de poorten van het nieuwe Parkbos de Haar op landgoed Haarzuilens. Een spiksplinternieuw bos midden in de Randstad van ruim 70 hectare groot.

Terugdenkend aan de boomplantdagen in november 2015 worden we herinnerd aan de indrukwekkende aanwezigheid van 15.000 enthousiaste mensen op landgoed Haarzuilens. Zij staken hun handen uit de mouwen en plantten bomen in het prille Parkbos de Haar. Nu, bijna 9 jaar later, gaat het ontzettend goed met het jonge bos. De bomen reiken snel naar de hemel en de diversiteit aan leven neemt enorm toe. Kriebelt de nieuwsgierigheid over hoe het huidige Parkbos erbij ligt? Trek dan op ontdekkingsreis met de gids die vanaf het prille begin nauw betrokken was bij het creƫren van dit mooi park!

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Ontdek Parkbos de Haar
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.