Wijnen in de Tuin
Wijnen in de Tuin

- Wijnliefhebbers opgelet! Wijnen in de Tuin 2024 -
Op zaterdag 7 en zondag 8 september vindt het favoriete event van wijnliefhebbers weer plaats in het H’ART Museum “Wijnen in de Tuin”. Honderden bezoekers hebben jaar na jaar genoten van prachtig weer, een uitgebreide selectie wijnen en de levendige sfeer, allemaal in de ambiance van onze betoverende binnentuin. Nodig je vrienden uit en beleef samen een onvergetelijk weekend bij “Wijnen in de Tuin”!

- Proef de passie -
Wijnen in de Tuin is het ideale wijnfestival om op een toegankelijke manier veel te leren over wijnen, waardoor het geschikt is voor zowel ervaren als onervaren wijnliefhebbers. Hier ontdek je jouw persoonlijke smaak en ga je op een spannende ontdekkingsreis naar jouw favoriete wijn, druivensoort en wijnregio. Voor de meer ervaren wijnliefhebbers is er een uitgebreide selectie van bijzondere en zeldzame wijnen om van te genieten, waardoor ze hun wijnkennis kunnen uitbreiden en testen. Dit jaar zullen maar liefst elf gerenommeerde wijnleveranciers aanwezig zijn om hun mooiste en meest unieke wijnen te presenteren.

- Praktische Informatie -
Bij binnenkomst kun je voor slechts €5,- een leenglas verkrijgen. Met munten kun je langs de verschillende wijnstands gaan om halve of hele glazen wijn te proeven. Munten zijn te koop vanaf 5 munten, waarbij 1 munt gelijk staat aan €2,50.

 Bezoek hartmuseum.nl

Binnentuin. Foto: Nikki Born
Binnentuin. Foto: Nikki Born
Wijnstand. Foto: Nikki Born
Wijnstand. Foto: Nikki Born
Overview Binnentuin. Foto: Nikki Born
Overview Binnentuin. Foto: Nikki Born
Wijnstand. Foto: Nikki Born
Wijnstand. Foto: Nikki Born