Gratis ontbijt op Moederdag bij Barista Cafe


-advertentiepositie-



Gratis ontbijt op Moederdag bij Barista Cafe

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bij Barista Cafe zijn moeders elke dag speciaal. Maar op Moederdag verdienen ze nét dat extra beetje verwennerij. Daarom nodigen ze alle moeders uit om op Moederdag te genieten van een ontspannen ochtend met een lekker en gratis ontbijt. Voor alle kinderen is dit de uitgelezen kans om moeders eens even goed in de watten te leggen, zonder het gedoe van het smeren van beschuitjes in de vroege ochtend. Op Moederdag willen we hen extra in het zonnetje zetten. Op deze manier toon je even waardering voor alles wat je moeder doet. Dus laat ons je helpen om deze Moederdag extra speciaal te maken.

Voor iedereen die geen zin heeft om zelf in de keuken te staan, maar wel graag zijn of haar moeder in de spotlights zet, verwelkomt Barista Cafe alle moeders op zondag 12 mei tussen 10:00 en 12:00* uur voor een gratis ontbijt. Uiteraard is het wel de bedoeling dat de kinderen ook aanwezig zijn. Zij (en andere gasten) zijn wel verplicht om minstens één consumptie te nemen. Ook krijgt er maximaal één moeder tafel/gezelschap een gratis ontbijtplank. Kies vervolgens een Barista Cafe bij jou in de buurt óf maak er een leuk dagje uit van. Er staat voor elke moeder - op vertoon van kind - een goedgevulde ontbijtplank klaar.

Voor het gratis ontbijt kun je terecht bij de volgende Barista Cafes: Almere Stad, Amersfoort, Breda, Gouda, Groningen (Astraat en Paddepoel), Haarlem, Lisse, Leiden, Zeist en Veenendaal.

*Het aanbod en de openingstijden kunnen per locatie iets verschillen. Kijk voor deelname, mogelijkheden, openingstijden en actievoorwaarden op de website van de desbetreffende Barista Cafe locatie.

 Bezoek www.baristacafe.nl

Gratis ontbijt op Moederdag bij Barista Cafe
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.