Voorstelling "Fête Magnifique" van Circus Snor


-advertentiepositie-



Voorstelling "Fête Magnifique" van Circus Snor

Kom je deze zomer ook naar de 10e voorstelling van Circus Snor?

Wij zijn Circus Snor, een gezellig en speels circus dat iedere zomer met een nieuwe voorstelling door Nederland reist. Dit jaar gaan we voor de 10e keer op reis door Nederland. Onder de betoverende titel Fête Magnifique beloven we je een onvergetelijke circuservaring vol spektakel, magie, acrobatiek, circusspelletjes en optredens!

Het publiek zal kunnen genieten van spectaculaire optredens van getalenteerde artiesten, waaronder Claudia en Alessio, de acrobaten uit Italië. Vladimir zal het publiek verbazen met zijn meesterlijke jongleeracts, terwijl Sabine haar kunsten vertoont in de touwen in de lucht. Larissa laat haar indrukwekkende vuuract zien, terwijl Jasper de toeschouwers versteld zal doen staan met zijn verbazingwekkende illusies.

En alleen kijken naar een voorstelling zit er bij ons niet in. Voor de show en in de pauze kan iedereen zijn of haar innerlijke kind even laten gaan op onze Kinderkaravaan. Speel verschillende spelletjes, oefen circustrucjes of je laat een snor zetten.
Deze zomer kan je ons vinden op meest uiteenlopende locaties die we met zorg uitkiezen zodat je ook voor of na de voorstelling lekker kan eten, spelen of ontspannen.

Tot ziens bij "Fête Magnifique"!

Op 1 en 2 juni is Circus Snor bij Boerderij Bloemenweidemelk in Montfoort.
Kaartjes voor de voorstellingen kosten 14,-. Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Kaartverkoop via de website van Circus SNOR. www.circussnor.nl

 Bezoek circussnor.nl

Foto: Circus Snor
Foto: Circus Snor
Fotograaf: Paulus van Dorsten
Fotograaf: Paulus van Dorsten
Fotograaf: Paulus van Dorsten
Fotograaf: Paulus van Dorsten