Leidse Hofjes Festival




Leidse Hofjes Festival

Tijdens het Leidse Hofjes Festival zijn de deuren van de mooiste hofjes van Leiden geopend voor twee dagen vol concerten. De verborgen tuinen vormen het decor voor een breed scala aan bijzondere muzikale ontdekkingen. De sfeer is intiem en ontspannen, de muziek is van het hoogste niveau en van uiteenlopende stijlen en genres. Van grooves around the world tot hardcore classics, jazz, dans en kindervoorstellingen – vaak zijn de voorstellingen niet makkelijk in een hokje te plaatsen.

Bij een bezoek aan het festival zit je boven op de actie. Doordat de muziek uit de concertzaal wordt gehaald en bij de mensen voor de deur wordt gebracht, is de drempel lager dan ooit om een weekend vol onvergetelijke voorstellingen mee te maken.

Koop je ticket online en ontvang een digitale bevestiging die je kunt inwisselen voor een polsbandje bij een van onze verkooppunten. Met dit polsbandje heb je toegang tot het hele festival. De optredens van het Leidse Hofjes Festival zijn door de hele binnenstad verspreid. U kunt lekker lopen, maar u kunt hier ook voor gereduceerd een step huren om lekker mee van hofje naar hofje te zoeven! In het winkelmandje kunt u deze optie aanklikken.

 Bezoek www.visitleiden.nl

Leidse Hofjes Festival
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.