YouTubersxToverland
YouTubersxToverland

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Bekende creators en spannende coasters!

Staar niet meer naar je schermpje, want al jouw favoriete tiktokkers, youtubers en 'grammers staan dit jaar weer in Toverland. Op 9 juni barst het hele park uit zijn voegen, want de line-up is dit jaar completer dan ooit.

Van interactieve TikTok-shows tot dansfeestjes, challenges én zelfs een goochelshow. Het kan niet op en gaat maar door. We toppen je dag ook nog af met een muzikale finale, dus laat je lekker gaan. Check hieronder de complete line-up en kom tot het besef: dit wil je niet missen.

✓ Heb je een Toverland-abonnement? Deze is ook tijdens YOUTUBERSxTOVERLAND gewoon geldig.

#SocialSquad
Anique Dreamon, Emma Keuven en Jesse van Wieren zetten Avalon op z'n kop met een interactieve TikTok-show. Humor, muziek en sketches, alles komt voorbij!

@StevenKazàn
It's magic! Zijn magische tricks en trucs vliegen je om de oren op TikTok. Laat je verbazen én lach lekker mee met Steven Kazàn.

#Kriekel
Maak je klaar voor de challenge van Kriekel en zijn crew! We verklappen alvast één ding: handen aan de knoppen!

@Fay_Veldhof en @JaydeeCayenne
Waar is dat feestje? Hier is dat feestje. Want met Fay, Jaydee en hun dansfeestje gaat het dak er pas écht helemaal af.

@SterreKoning
Als Sterre de microfoon pakt, pakt ze je helemaal in. Dus laat ook van je horen en zing lekker luidkeels mee!

#Frikandellenkoningin @Terrieke
Durf jij 'um aan? Speciaal voor vandaag hebben we de Frikandonut ontwikkelt. Proef 'um snel zelf, want het is the best of both worlds! Ook Terrieke, bekend van TikTok, is erbij!

TikTok Team & 360º video spinner

TikTok Team
In het hele park is de party aan! Zo loop je zomaar het TikTok Team tegen het lijf bij Katara Plaza. Ze dagen je o.a. uit voor een dansje op bekende TikTok-hits. Probeer dan nog maar eens stil te blijven staan.

360º video spinner
Sowieso de blitz maken op je socials? The stage is yours op de 360º video spinner. Hier maak je in een handomdraai toffe video's voor je Insta of TikTok! Je kunt de flitsende beelden eenvoudig downloaden, zodat je ze meteen kunt delen. Ze weten er alles van: attractieparken! En waar kun je je favoriete attractiepark-vloggers en creators nu ontmoeten dan bij ons? Ga met ze op de foto in de Fan Corner óf maak een praatje met:
@ThemeParkLateNight @DavincstyleGames en @HessTag @Thrillstastic @BartBaan

 Bezoek www.toverland.com

YouTubersxToverland
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.