Midsummer Fair
Midsummer Fair

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Proef, snuif en voel de zomer tijdens dit sfeervolle hippe tuinfeest.

Rondom De Oranjerie op een prachtige locatie in Zeijen gaan wij weer De Midsummerfair organiseren.
De ruim 45 standhouders zijn met zorg geselecteerd zodat we een gevarieerde fair van goede kwaliteit bieden. Door live muziek, gezellige terrassen en een uitstekende catering, zorgen we voor de sfeer die kenmerkend is voor een sfeervol en hip tuinfeest. Het terrein zal door ons op bijzondere manier worden aangekleed.

De standhouders bieden prachtige producten, lekkere hapjes, live music, theater, vintage en veel meer. Kortom, een weekend vol indrukken waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Proef, snuif en voel de zomer tijdens dit sfeervolle vrolijke tuinfeest. Een echte live beleving.

Rond het thema tuin en buitenleven hebben de bezoekers een keuze uit allerlei bijzondere plantensoorten, stoere decoratie , hamamdoeken, stoere kleinmeubelen, plaids, hoeden,

Op het gebied van curiosa en woondecoraties varieert het aanbod van schilderijen, sieraden, handgemaakte kinder cadeautjes, foulards, porselein, aardewerk, breigarens, vilt, patchwork en quilts, porselein schilderen, gesmede producten,alles van leer, kransen tot brocante en trendy industrieel vintage en retro woonaccessoires.

Voor traditionele lekkernijen met proeverijen komt de bezoeker ruim aan zijn trekken met vers gerookte zalm, honing, worst, wijnen, likeuren, tapenades, bonbons, jams en Franse streekproducten.

Op een typemachine mag de bezoeker zijn of haar gedachten kwijt over de Midsummer fair.

 Bezoek www.de-oranjerie.nl

Midsummer Fair
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.