Het Landgoed Van Sinterklaas




Het Landgoed Van Sinterklaas

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Duinrell staat 20,21 en 28 november op z’n kop! Want Sinterklaas is te gast op het Landgoed van Duinrell en dat is één groot feest.

Altijd al eens een kijkje willen nemen in het huis van Sinterklaas, bij de Pietenschool of in de pakjeskamer van Sinterklaas? Of ga je liever op de foto met Amerigo? Terwijl de Kookpieten druk bezig zijn met het bakken van verse pepernoten staat de boel al op z’n kop in het huis van Sinterkaas want de Pieten zitten niet stil. Er is zoveel te doen voor iedereen! Breng je tekening naar de grote Tekeningenkamer, kijk stiekem om het hoekje bij de Pakjeskamer, versier verse pepernoten of maak een ritje met de pakjestrein over het Landgoed van Sinterklaas. Wil je liever zwieren, zwaaien en rondjes draaien? Een aantal attracties in het attractiepark zijn geopend. Zweef in zweefmolen Aqua Swing, rijd rond in de Minitrein en Locomotion, zoef door de bomen in de Kikkerachtbaan en tol rond in de Mad Mill.

SiSaSinterklaasconcert
Sinterklaas en zijn Pieten vieren met jou het grootste feest van het jaar! Tijdens het SiSaSinterklaasconcert op Duinrell bouwt Sita, bekend van Disney Channel, samen met de Toppers van de Partypieten een superfeest. Zing en swing mee met de bekende en gloednieuwe liedjes totdat Sinterklaas zijn grote opwachting maakt. Daarna is het altijd spannend wat de Sint in het grote boek heeft staan!

Overnachten op het Landgoed van Sinterklaas!
Heerlijk een weekendje er tussen uit en met de kinderen en/of kleinkinderen vieren dat Sinterklaas weer in het land is? Boek dan nu een minivakantie op Vakantiepark Duinrell! Duinrell staat tijdens uw verblijf geheel in het teken van Sinterklaas met het grote SiSaSinterklaasfeest. U verblijft tijdens dit speciale Sintweekend in een van de Duingalows, de Duinrellse chalets op het landgoed, welke comfortabel zijn ingericht en van alle gemakken zijn voorzien.

 Bezoek www.landgoedvansinterklaas.nl

Het Landgoed Van Sinterklaas
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.