Activiteiten vlakbij Earth - Our Planet, Our Home

El Mundo Fantasia

tijdelijke activiteit landgraaf, Limburg (3.36km)  -  Cosplay, Fantasy, Steampunk & Anime/Manga

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 8 juli 2023 t/m zondag 9 juli 2023, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

FILMAVOND De man uit Rome

tijdelijke activiteit simpelveld, Limburg, In de kloostertuin achter het klooster, ingang via parkeerplaats (5.6km)  -  "De man uit Rome" éénmalige filmvertoning in kloostertuin New Loreto!

vandaag nog gesloten, morgen geopend, vrijdag 9 juni 2023, van 20:30 uur tot 22:30 uur 

Begin de zomer goed en boost je Health & Wellness.

tijdelijke activiteit simpelveld, Limburg, Kloostertuin van New Loreto (5.76km)  -  Start de zomer met een boost en kom naar het New Loreto Health & Wellnes Festival.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 24 juni 2023, van 10:00 uur tot 20:00 uur 

Discovery Museum

kerkrade, Limburg (0.18km)  -  Ben je van nature nieuwsgierig aangelegd? Neem dan eens een kijkje in Discovery Museum in Kerkrade, het grootste museum voor wetenschap en technologie van het Zuiden!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Theater Kerkrade

kerkrade, Limburg (0.73km)  -  Theater Kerkrade (voorheen Wijngrachttehater Kerkrade) heeft plaats voor 633 bezoekers. Er zijn het hele jaar door verschillende soorten voorstellingen.

's zondags gesloten 

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

kerkrade, Limburg (0.88km)  -  Dineer tussen de dikke kasteelmuren onder fonkelende kroonluchters of slaap een nachtje in het kasteel en waan je voor een dag prins of prinses.

elke dag geopend 

Vergaderen Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

kerkrade, Limburg (0.88km)  -  Dineer, vergader of overnacht tussen de dikke kasteelmuren onder fonkelende kroonluchters in Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein in het Limburgse Kerkrade.

geopend op afspraak of bel +31 (0)45 54 61 333 

De Toren van Gaia

kerkrade, Limburg (1km)  -  Ontdek het prachtige 360 graden uitzicht over Kerkrade vanuit de Toren van Gaia. Geniet van een panoramische blik over de stad.

elke dag geopend 

Reis in één dag rond de wereld in GaiaZOO

kerkrade, Limburg (1.24km)  -  In GaiaZOO sta je oog in oog met de mooiste dieren! Ontmoet giraffen op de Afrikaanse Savanna, spot slingerende apen in Rainforest en griezel bij harige vogelspinnen in het Tapir | Terrarium.

elke dag geopend 

Botanische Tuin Kerkrade

kerkrade, Limburg (2.04km)  -  De Botanische Tuin Kerkrade heeft een wonderlijke verzamelingen van gewassen. Het hele jaar door zijn er leuke evenementen.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag 

Huifkar D'r Lei

kerkrade, Limburg (2.41km)  -  Rij met Huifkar D'r Lei naar een wijnproeverij of laat je meenemen naar het terras voor een lekkere kop koffie met een groot stuk Limburgse vlaai.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 50 64 50 55 

Rene's Bed & Breakfast

kerkrade, Limburg (2.54km)  -  Rene's Bed & Breakfast is een gezellig, goedverzorgd onderkomen in Kerkrade. Ontdek Zuid-Limburg bij de Limburgers zelf.

geopend op afspraak of bel +31 (0)45 546 5606 / +31 (0)6 23 66 60 82 

Natuurgebied Wormdal

landgraaf, Limburg (2.85km)  -  Het Wormdal is een prachtig beekdallandschap in de grensregio rond Kerkrade tot Rimberg. Langs de meanderende beek is het prachtig wandelen en onder andere de ijsvogel broedt in de oevers van de beek.

elke dag geopend 

Ga op wintersport in het grootste indoor skidorp van Europa

landgraaf, Limburg (2.93km)  -  SnowWorld Landgraaf heeft één van de langste indoor skipistes van Europa. Verder zijn in het gebouw een Funpark, restaurants, een fitnessruimte en après-ski. Overnacht in het hotel en je bent echt op wintersport in Nederland.

elke dag geopend 

Adventure Valley

landgraaf, Limburg (2.93km)  -  Europa's grootste klimpark ligt in Landgraaf! Hier klim je op grote hoogte, zoef je naar het volgende punt met één van de ziplines en stort je je omlaag in een échte Alpine Coaster rodelbaan.

elke dag geopend 

Familiepark Mondo Verde: sta oog in oog met de witte leeuw

landgraaf, Limburg (3.28km)  -  Maak een spannende wandeling door Mondo Verde. Geniet van een ware ontdekkingsreis langs allerlei soorten tuinen uit verschillende klimaten en werelddelen. Trotseer attracties en sta oog in oog met wilde dieren in het dierenpark.

elke dag geopend 

Gamestate Kerkrade

kerkrade, Limburg (3.73km)  -  Get your game on! In Gamestate Kerkrade vind je meer dan vijftig games. Speel flipperkast, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een dance battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, die je inwisselt voor mooie prijzen.

elke dag geopend 

Jumpsquare Kerkrade

kerkrade, Limburg (3.77km)  -  Kom jumpen bij indoor trampolinepark Jumpsquare Kerkrade en verken de verschillende attracties zoals de Foampit waar je de gekste kunstjes kunt oefenen met een zachte landing

's maandags gesloten 

Monkey Town Heerlen

heerlen, Limburg (3.88km)  -  Monkey Town Heerlen biedt een dag speelplezier voor peuters, kleuters en kinderen. Klim en klauter, glij van de glijbaan of speel een potje in de grote voetbalkooi. Inclusief gratis lasergamen!

elke dag geopend 

Klimcentrum Neoliet - Heerlen

heerlen, Limburg (3.91km)  -  In Heerlen staat de hoogste Neoliethal, een klimmuur met veel uitdaging! Voor elke klimmer heeft de wand een leuke route.

elke dag geopend 

Street Jump Heerlen

heerlen, Limburg (3.94km)  -  Ontdek indoor trampolinepark Street Jump (voorheen Jump XL) Heerlen en verken alle unieke Jump Area's. Jump op schuine trampolines in de Halfpipe Area, test je skills bij het Ninja Parkour en laat je innerlijke ninja los. Haal

elke dag geopend 

Rimburgerhoeve

landgraaf, Limburg (5.12km)  -  Luister naar het gehinnik en het geklepper van de hoeven terwijl de huifkar door het glooiende landschap rijdt. Een rit bij De Rimburgerhoeve is ontspannen!

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Steenkolenmijn Valkenburg

Steenkolenmijn Valkenburg

Reserveer gemakkelijk online Duik diep in de mysterieuze mijnen van Valkenburg! De mijnbouw is een wereld op zich en Steenkolenmijn Valkenburg is de enige overgebleven bezoekersmijn van ons land. Een oud-mijnwerker ontvangt je voor een bezoek aan deze kolenmijn.

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Earth - Our Planet, Our Home