1

Activiteiten vlakbij Bosuilen van De Sallandse...

Sterrenwacht Hellendoorn

nijverdal, Overijssel (0.01km)  -  Sterrenwacht Hellendoorn neemt bezoekers mee langs de zon, Mars en de nevel van Orion. Een spannende ruimtereis!

open op vrijdag en zaterdag - soms geopend op donderdag 

Speelbos Sallandse Heuvelrug

nijverdal, Overijssel (0.01km)  -  In Speelbos Sallandse Heuvelrug van Staatsbosbeheer spelen kinderen heerlijk buiten in de vrije natuur. De jonge avonturiertjes klimmen en klauteren over een speciaal samengestelde route door de dichtbegroeide bossen. Gaaf!

elke dag geopend 

Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug

nijverdal, Overijssel (0.01km)  -  De Sallandse Heuvelrug is de ideale plek voor rustzoekers. Ontdek het zelf tijdens een fiets-, wandel- of paardrijtocht.

elke dag geopend 

Heideslak Sallandse Heuvelrug

nijverdal, Overijssel (0.01km)  -  Wil je lekker achteroverleunen en toch het bos in? Of ben je misschien wat slecht ter been? Stap in de electrokar de Heideslak en maak een interessante tocht over de Sallandse Heuvelrug bij Nijverdal.

geopend, 1 april t/m 31 oktober 

Kabouterpad Sallandse Heuvelrug

nijverdal, Overijssel (0.01km)  -  Er wonen kabouters in het bos op de Sallandse Heuvelrug! Overal hebben ze sporen achtergelaten: kleine voetafdrukken, geplet gras en zelfs een kabouterdrolletje. Ga je mee op zoek?

elke dag geopend 

Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

nijverdal, Overijssel (0.01km)  -  Het Buitencentrum van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug in Nijverdal laat bezoekers met een expositie zien hoe het gebied is ontstaan.

elke dag geopend 

Mountainbikeroute Hellendoorn

nijverdal, Overijssel (0.01km)  -  De noordelijke Sallandse Heuvelrug is minder bekend, maar door de hoogteverschillen zeer geliefd bij mountainbikers. Door dit gebied slingert, daalt en klimt MTB-route Hellendoorn!

elke dag geopend 

De Budde Nijverdal

nijverdal, Overijssel (0.74km)  -  Café-restaurant De Budde is een sfeervol en origineel restaurant, voor echte levensgenieters.

's maandags gesloten 

ZINema Nijverdal

nijverdal, Overijssel (1.22km)  -  ZINema Nijverdal is niet groot, maar heeft wel alle films die er op het moment draaien. Er is één zaal om film te kijken. Een keer wat anders? Kom dan naar het Filmhuis voor wereldklassefilms.

's zondags gesloten 

Memory Vrijheidsmuseum

nijverdal, Overijssel (1.59km)  -  Herdenk de Tweede Wereldoorlog in het Memory Vrijheidsmuseum in Nijverdal.

's maandags gesloten 

De Wilgenweard, voor sportieve groepsuitjes

nijverdal, Overijssel (1.62km)  -  De Wilgenweard is het centrum voor sportieve groepen. Wie durft er af te dalen in het ondergrondse gangenstelsel of de vijftien meter hoge klimtoren te bedwingen? Een super accommodatie ook voor familieweekenden want je kunt er overnachten.

geopend op afspraak of bel +31 (0)548 68 13 38 

Escape Room Overijssel

nijverdal, Overijssel (1.62km)  -  Bij De Wilgenweard vind je Escape Room Overijssel, met twee zenuwslopende kamers. Helemaal bijzonder: de spectaculaire ontsnappingstocht in het bos.

elke dag geopend 

Bistro De Oale Ste

nijverdal, Overijssel (1.9km)  -  Bistro De Oale Ste is een pareltje in Twente. Schuif aan voor lekkere streekproducten en neem plaats op het beroemde terras.

geopend, open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Camping De Noetselerberg

nijverdal, Overijssel (1.9km)  -  Kinderen die zich vervelen tijdens hun vakantie? Niet bij Camping De Noetselerberg. Deze vijfsterrencamping heeft een subtropisch zwemparadijs, een airtrampoline, een overdekte speeltuin en nog véél meer leuks!

geopend, elke dag geopend 

Landal Landgoed De Hellendoornse Berg

haarle, Overijssel (2.55km)  -  In de bosrijke omgeving van Overijssel is het heerlijk genieten in Landal Landgoed De Hellendoornse Berg. De karakteristieke bungalows zijn van alle gemakken voorzien.

elke dag geopend 

Bakkerij- en IJsmuseum

hellendoorn, Overijssel (2.63km)  -  Na het overlijden van bakker en ijscoman Gerrit Valk, werd zijn bakkerij omgebouwd tot museum. In het museum staan prachtige attributen die het verhaal van veel bakkerijen uit de vorige eeuw vertellen.

geopend, 's zondags gesloten 

Avonturenpark Hellendoorn

hellendoorn, Overijssel (2.71km)  -  Tientallen spannende attracties en shows zorgen voor een avontuurlijk dagje uit voor jong en oud in Avonturenpark Hellendoorn.

geopend, elke dag geopend 

Aquaventura Slidepark

hellendoorn, Overijssel (2.71km)  -  Kriskras lopen ze door elkaar, die glijbanen in Aquaventura Slidepark! Waag je op één van de spectaculaire banen en zoef naar beneden!

geopend, elke dag geopend 

Schaapskooi Twilhaar - schaapskudde Sallandse Heuvelrug

haarle, Overijssel (3.16km)  -  Wandel naar schaapskooi Twilhaar op de Sallandse Heuvelrug en maak kennis met de herder en zijn kudde Drentse heideschapen. Er staan regelmatig leuke activiteiten op de agenda.

elke dag geopend 

Ballorig Nijverdal

nijverdal, Overijssel (3.36km)  -  Ongestoord spelen, terwijl papa en mama rustig een kopje koffie drinken. In Ballorig Nijverdal is dit scenario werkelijkheid! Groot en klein vermaakt zich uitstekend in dit overdekte speelparadijs.

elke dag geopend 

Huis Verwolde

Huis Verwolde

Bewonder het mooie huis Verwolde Vanbuiten is het statige huis Verwolde al prachtig om te zien, maar ook vanbinnen is het zeker het bewonderen waard! Loop door de ingerichte vertrekken en zie hoe de adellijke familie Van der Borch hier woonde.

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Bosuilen van De Sallandse Heuvelrug