Activiteiten vlakbij Kamelensafari op...

Kinderrondleidingen 2020

tijdelijke activiteit ammerzoden, Gelderland, Kasteel Ammersoyen  -  Een rondleiding speciaal voor kinderen door kasteel Ammersoyen!

geopend, zaterdag 1 februari 2020 t/m donderdag 31 december 2020 

Stem en help ons winnen!

Kasteel in het donker

tijdelijke activiteit hernen, Gelderland, Kasteel Hernen  -  EXCLUSIEF VOOR MUSEUMKAART-HOUDERS:Buiten wordt het weer vroeger donker, binnen gaan de lampen weer eerder aan. Zo ook op de zaterdagavonden in kasteel Hernen.De bijzondere sfeer wat het dan zal geven maakt een bezoek aan het kasteel in de...

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 3 oktober 2020 

Paddenstoelen met soep in NP De Loonse en Drunense Duinen

tijdelijke activiteit biezenmortel, Noord-Brabant, Loonse en Drunense Duinen, café 't Gommelen  -  De herfst is begonnen! Dat betekent volop paddenstoelen spotten in Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen. Paddenstoelen zijn het hele jaar door te vinden, wist je dat? Maar juist nu kom je ze veel tegen in alle mogelijke vormen, kleuren en...

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 3 oktober 2020, 10:00 uur 

The Visit de Musical

tijdelijke activiteit oss, Noord-Brabant, Theater De Lievekamp  -  The Visit is gebaseerd op het toneelstuk Der Besuch der alten Dame en vertelt het verhaal van Claire, die na 40 jaar terugkeert naar het stadje Güllen en de inwoners 2 miljard euro biedt op één voorwaarde: de dood van haar jeugdliefde Alfred.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 3 oktober 2020, van 20:15 uur tot 23:00 uur 

Kamelensafari op Kamelenmelkerij Smits

tijdelijke activiteit berlicum, Noord-Brabant  -  Bent u benieuwd naar het leven van een kameel of wilt u de unieke dieren van dichtbij bewonderen, kom dan naar onze kamelensafari's. Een belevenis voor jong en oud!

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 4 oktober 2020, van 13:30 uur tot 16:00 uur 

Just B, de Verwen en Verzorg beurs - Rijen

tijdelijke activiteit uden, Noord-Brabant, Theater Markant  -  Een interactieve beurs voor het hele gezin. Het draait om het ervaren van diensten en producten. Van massage tot coaching, van creatieve activiteiten tot yoga.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 4 oktober 2020, van 11:00 uur tot 16:00 uur 

Scherven rondleidingen

tijdelijke activiteit ammerzoden, Gelderland, Kasteel Ammersoyen  -  Speciale rondleiding tijdens de nationale Archeologiedagen, met een exclusief bezoek aan het depot op de grote kasteelzolder.

vandaag nog gesloten, geopend vrijdag 9 oktober 2020 t/m zondag 11 oktober 2020 

Avondrondgang kasteel

tijdelijke activiteit hernen, Gelderland, Kasteel Hernen  -  Buiten wordt het weer vroeger donker, binnen gaan de lampen weer eerder aan. Zo ook op de zaterdagavonden in kasteel Hernen.De bijzondere sfeer wat het dan zal geven maakt een bezoek aan het kasteel in de avonduren extra speciaal.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 10 oktober 2020 

Kamelensafari op Kamelenmelkerij Smits

tijdelijke activiteit berlicum, Noord-Brabant  -  Bent u benieuwd naar het leven van een kameel of wilt u de unieke dieren van dichtbij bewonderen, kom dan naar onze kamelensafari's. Een belevenis voor jong en oud!

vandaag nog gesloten, geopend op maandag 12 oktober 2020, van 11:00 uur tot 13:30 uur