Activiteiten vlakbij Boogschieten, als...

Fort Room, een mobiele Escape room

tijdelijke activiteit diemen, Noord-Holland, Fort Diemerdam  -  FORT ROOM Vind je escape rooms ook zo leuk? Lekker puzzelen, raadsels oplossen? Alleen het opsluiten is niet echt jouw ding? Kies dan voor de Fort Room tijdens je bedrijfsuitje.  ESCAPE KIST Deze escape kist geeft je n uur de tijd...

geopend, woensdag 1 januari 2020 t/m maandag 31 oktober 2022 

Open zondag Paviljoen Puur incl. rondleiding

tijdelijke activiteit diemen, Noord-Holland, Fort Diemerdam  -  Zondag relaxdag. Daarvoor ben je bij Paviljoen Puur op Fort Diemerdam aan het goede adres. Kom zondag 4 september langs voor een lazy lunch of ontspannen borrel. Om 15.00 uur is er een gratis historische rondleiding over het fortterrein.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 4 september 2022, van 12:00 uur tot 17:00 uur 

Open zondag Paviljoen Puur incl. rondleiding

tijdelijke activiteit diemen, Noord-Holland, Fort Diemerdam  -  Zondag relaxdag. Daarvoor ben je bij Paviljoen Puur op Fort Diemerdam aan het goede adres. Kom zondag 11 sept. langs voor een lazy lunch of historische rondleiding. Ga samen met de kids op ontdekkingstocht over het fortterrein met een gids.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 11 september 2022, van 12:00 uur tot 17:00 uur 

Speelbos Banjerbossie

diemen, Noord-Holland  -  Oude kleren en laarzen aan, banjeren maar! In het Diemens bos beleven kinderen eindeloze avonturen in hun Banjerbossie met spannende wilgentunnels, een pontje en een kabelbaan.

elke dag geopend 

House of Bird - bierproeverij en natuur

diemen, Noord-Holland  -  House of Bird staat voor bier en natuur! Bij dit proeflokaal van Bird Brewery in het Diemerbos kun je niet alleen hun bijzondere bieren proeven, maar ook de natuur intrekken of meegaan met natuurexcursies.

elke dag geopend 

Op stap met Local Nature Guide

diemen, Noord-Holland  -  Ontdek de natuur van Nederland met de excursies en gidsen van Local Nature Guide.

geopend op afspraak of bel  

Birdroute Diemerbos - wie vindt de vogels?

diemen, Noord-Holland  -  Wie vindt de vogels op de Birdroute en heeft een vogeldiploma verdiend? Kinderen (en hun ouders) genieten volop op de Birdroute in het Diemerbos.

elke dag geopend 

Jumpen op de trampolines van Street Jump Diemen

diemen, Noord-Holland  -  Ren net als je favoriete superhelden tegen de muur op, maak vette sprongen en eindig in de zachte foampit. Bij Jump XL kun je losgaan zonder bang te zijn dat je hard valt!

elke dag geopend 

Monkey Town Diemen

diemen, Noord-Holland  -  Regen houdt je niet tegen om een dag lol te beleven bij Monkey Town Diemen. Jumpen op de trampoline, klauteren door de tunnels van speeltoestellen, lasergamen of losgaan in de disco: het kan hier allemaal!

elke dag geopend 

Veilinghuis De Eland

diemen, Noord-Holland  -  Hier krijg je een complete indruk van de collecties en van hoe het er aan toegaat op een veiling. Dompel jezelf onder in de bijzondere wereld van Veilinghuis De Eland.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag 

Natuurpark Spoorzicht

diemen, Noord-Holland  -  Natuurpark Spoorzicht ligt precies tussen de A1 en een spoorbaan. Het natuurgebiedje hoort bij de 'Diemer Scheg', een trekroute voor wilde dieren, zoals vossen en ringslangen.

elke dag geopend 

Theater De Omval

diemen, Noord-Holland  -  Theater De Omval heeft leuke vaste filmavonden. Ook kan je hier een zaal huren voor een feest of vergadering.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag