Activiteiten vlakbij Dierenvriendjespad Bentwoud

Avontuurlijk Forteiland

tijdelijke activiteit ijmuiden, Noord-Holland, Forteiland IJmuiden  -  Zondag 24 oktober is @pbnteam weer terug met Avontuurlijk Forteiland IJmuiden. Volg een historische rondleiding, kom boogschieten of balanceer over de evenwichtsbalk. Aanrader voor een dagje uit met de hele familie! #forteiland #IJmuiden

geopend op zondag 24 oktober 2021, van 10:00 uur tot 15:30 uur 

Domino

tijdelijke activiteit purmerend, Noord-Holland, Wijkcentrum De Inval  -  Kom naar Wijkcentrum De Inval in Purmerend voor een potje domino!

geopend op zondag 24 oktober 2021, van 14:00 uur tot 19:30 uur 

September 44 wandeling

tijdelijke activiteit doorwerth, Gelderland, Kasteel Doorwerth  -  Tijdens de slag om Arnhem en daarna is rond kasteel Doorwerth zwaar gevochten. Tijdens een speciale rondleiding loop je met de kasteelgids langs opmerkelijke plekken uit de strijd.

geopend op zondag 24 oktober 2021 

Antiek & Rommelmarkt te Eeklo

tijdelijke activiteit eeklo, Oost-Vlaanderen, Evenementenhal  -  zeer Aantrekkelijke Antiek & Rommelmarkt

geopend op zondag 24 oktober 2021, van 09:30 uur tot 18:00 uur 

Rondleiding Waterschans

tijdelijke activiteit bergen op zoom, Noord-Brabant, Vesting Bergen op Zoom  -  Wandel mee op en rondom de Waterschans onder begeleiding van een gids.  De Waterschans is oud. In 1584 is opdracht gegeven voor het maken hiervan en het diende als verdedigingswerk en huisvesting van zon 300-400 soldaten. De Waterschans...

geopend op zondag 24 oktober 2021, van 13:30 uur tot 14:30 uur 

Rondleiding Ravelijn

tijdelijke activiteit bergen op zoom, Noord-Brabant, Vesting Bergen op Zoom  -  Het Ravelijn Op den Zoom  is nog n van de weinige overblijfselen van de roemruchte vestingwerken van Bergen op Zoom. Bij een bezoek aan dit vijfhoekig eilandje neemt de gids je mee terug naar tijden van belegering van de stad. Je daalt af...

geopend op zondag 24 oktober 2021, van 13:30 uur tot 14:30 uur 

Rondleiding met gids

tijdelijke activiteit groenekan, Utrecht, Fort Ruigenhoek  -  Ga mee met de gids van Staatsbosbeheer en ontdek Fort op de Ruigenhoekse Dijk! Het fort is rond 1870 gebouwd als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De gids vertelt je alles over het fort en hoe de soldaten hier vroeger leefden.

geopend op zondag 24 oktober 2021, van 13:30 uur tot 15:00 uur 

OERRR paddenstoelen- Bijvanck

tijdelijke activiteit Beek, wegrestaurant De Barrière  -  Detectives gezocht! Ga mee speuren naar paddenstoelen en ontdek hun geheimen op landgoed de Bijvanck, bij Beek. Een leuke tocht speciaal voor kinderen en hun (groot-)ouders.

geopend op zondag 24 oktober 2021, 14:00 uur 

Speurtocht: Natuurschatten van Duin en Kruidberg

tijdelijke activiteit Duin en Kruidberg, ingang Duin en Kruidberg  -  Ga tijdens de Beleefweek op avontuur in Duin en Kruidberg en verken dit prachtige duingebied tijdens een leuke speurtocht.

geopend op zondag 24 oktober 2021, 14:00 uur 

Herfstvaartocht op de Nieuwkoopse Plassen

tijdelijke activiteit nieuwkoop, Zuid-Holland, Nieuwkoopse Plassen, Restaurant Tijsterman  -  Maak dit najaar kennis met ht best bewaarde geheim van het Groene Hart.

geopend op zondag 24 oktober 2021, 14:00 uur 

Wandeling met de boswachter Dwingelderveld

tijdelijke activiteit ruinen, Drenthe, Bezoekerscentrum Dwingelderveld  -  Trek je wandelschoenen aan en wandel mee met de boswachter in het Dwingelderveld.

geopend op zondag 24 oktober 2021, 14:00 uur 

Excursie "Herfst op de Brunssummerheide"

tijdelijke activiteit heerlen, Limburg, Brunssummerheide, Startpunt  -  Beleef in de Herfstvakantie de Brunssummerheide in wellicht het mooiste seizoen van het jaar! Samen met de gidsen maak je een prachtige, leuke gebiedswandeling van ongeveer 4 kilometer en word je getrakteerd op de mooiste natuurgeheimen van de...

geopend op zondag 24 oktober 2021, 14:00 uur 

Kabouterfeest in De Groote Peel

tijdelijke activiteit ospel, Limburg, Buitencentrum De Pelen  -  Ouders met kleuterkabouters opgelet: de kabouters in De Groote Peel houden wel van een feestje. En dat vieren ze natuurlijk op het Kabouterpad. Elk seizoen zijn er passende activiteiten. Kom mee feesten met jouw kleuter!

geopend op zondag 24 oktober 2021, van 14:00 uur tot 15:00 uur 

Seizoenswandeling Sallandse Heuvelrug

tijdelijke activiteit nijverdal, Overijssel, Buitencentrum Sallandse Heuvelrug  -  Wandel mee met de gids van Staatsbosbeheer en laat je verrassen door al het moois wat de Sallandse Heuvelrug voor je in petto heeft, elk seizoen weer: van frisgroene bladeren in de lente, paarse heidevelden in de zomer tot de kleurrijke glooiende...

geopend op zondag 24 oktober 2021, van 14:00 uur tot 15:30 uur 

Zwerftocht door de Biesbosch

tijdelijke activiteit drimmelen, Noord-Brabant, Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw  -  Ga mee op zwerftocht door de Biesbosch en ontdek het natuurgebied tijdens een vaar- en wandeltocht. Stap op de boot, bezoek de eendenkooi en wandel naar het Bruggetje van Sint Jan.

geopend op zondag 24 oktober 2021, van 14:00 uur tot 16:30 uur