Activiteiten vlakbij Rondleiding Fort aan de...

Grebbelinie Bezoekerscentrum

tijdelijke activiteit renswoude, Utrecht, Fort aan de Buursteeg  -  In het Grebbelinie Bezoekerscentrum op het Fort aan de Buursteeg start het verhaal van n van de oudste waterlinies van Nederland: de Grebbelinie.

geopend, woensdag 13 april 2022 t/m zaterdag 31 december 2022 

Marten Toonder een heer van stand

tijdelijke activiteit lunteren, Gelderland (5.89km)  -  Museum Lunteren biedt een uniek podium aan een van de grootste schrijvers van Nederland Marten Toonder

geopend, dinsdag 31 mei 2022 t/m zaterdag 29 oktober 2022, van 13:30 uur tot 16:30 uur 

Kasteel Amerongen - Tentoonstelling Goet en Bloet

tijdelijke activiteit amerongen, Utrecht, Kasteel Amerongen (8.81km)  -  Precies 350 jaar geleden vond het Rampjaar plaats. In dit jaar vielen verschillende troepenmachten Nederland binnen en lieten een pad vol verwoesting achter.

geopend, zaterdag 4 juni 2022 t/m zondag 26 maart 2023 

Zaklampentocht herfstvakantie

tijdelijke activiteit amerongen, Utrecht, Kasteel Amerongen (8.81km)  -  Als het donker is ga je met een begeleider Kasteel Amerongen ontdekken in het donker. Tijdens deze interessante, maar ook spannende tocht door het kasteel hoor je allerlei verhalen over de bewoners die hier vroeger gewoond hebben.

vandaag nog gesloten, geopend dinsdag 25 oktober 2022 t/m donderdag 27 oktober 2022, van 19:00 uur tot 19:45 uur 

Grebbelinie Bezoekerscentrum

renswoude, Utrecht (0.05km)  -  Duik in het Grebbelinie Bezoekerscentrum op het Fort aan de Buursteeg in het verhaal van een van de grote waterlinies van Nederland. Twee eeuwen lang verdedigden soldaten hier het land tegen de vijand met behulp van water.

's maandags gesloten 

Fietsroute Grebbelinie Veenendaal, Achterberg en Rhenen

renswoude, Utrecht (0.13km)  -  Fiets langs de Grebbelinie ter hoogte van Veenendaal, Achterberg en Rhenen. Dit rijksmonument was een van de belangrijkste verdedigingswerken van Nederland. In het landschap vind je tal van sporen van de forten, dijken en kazematten.

elke dag geopend 

Fietsroute Grebbelinie Renswoude, Woudenberg en Scherpenzeel

renswoude, Utrecht (0.13km)  -  Fiets langs het historische verdedigingswerk Grebbelinie. De fietsroute Grebbelinie Renswoude Woudenberg Scherpenzeel brengt je langs mooi gereconstrueerde forten en wallen. De totale route is 33 kilometer en kan in twee delen worden gefietst.

's maandags gesloten 

Alles voor een adrenalinekick vind je bij The Maxx

veenendaal, Utrecht (1.29km)  -  The Maxx in Veenendaal is een multifunctioneel indoor recreatiecentrum. Hier zit je goed voor karten, jumpen, lasergamen, glowgolfen, poolen of ontsnappen uit een escaperoom. Verkozen tot Beste FEC (Family Entertainment Center) van Nederland 2017!

elke dag geopend 

Speeltuin de Pol

veenendaal, Utrecht (1.55km)  -  Speeltuin De Pol in Veenendaal beschikt over veel verschillende speeltoestellen. De kids kunnen zich dus heerlijk een middagje uitleven!

geopend, open op woensdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 

Ballorig Veenendaal

veenendaal, Utrecht (1.71km)  -  Ballorig is een van de grootste binnenspeeltuinen in Midden-Nederland. Met 1.500 vierkante meter aan attracties is het een ideaal dagje uit voor kinderen onder de twaalf.

elke dag geopend 

Boerengolf De Voskuilen

renswoude, Utrecht (1.85km)  -  Golfen tussen de koeien, de graspollen en de sloten. Heel wat anders dan een prachtig aangelegde green. Bij boerderij De Voskuilen wordt deze bijzondere sport uitgeoefend. Leuk voor een familiedag!

's zondags gesloten 

Museum Veenendaal

veenendaal, Utrecht (2.43km)  -  Hoe Veenendaal werd zoals het nu is? De geschiedenis van dit historische dorp ontdek je in Museum Veenendaal!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Olround Bowling Veenendaal

veenendaal, Utrecht (2.5km)  -  Bij Olround Bowling Veenendaal worden de white lanes spectaculair verlicht door LED-verlichting. Beleef de mooiste lichtshows tijdens een avondje bowlen en blijf ook een hapje eten!

elke dag geopend 

Atelier P&P - workshop porselein beschilderen

veenendaal, Utrecht (2.63km)  -  Altijd al uit zelfversierd servies willen drinken? Ga met een groep of alleen porselein schilderen bij Atelier P&P in Veenendaal! Mooie resultaten zijn snel bereikt.

elke dag geopend 

Evenementencentrum The Circle

veenendaal, Utrecht (2.73km)  -  Inspiratie nodig voor een leuk dagje uit? De kans is groot dat je iets tofs vindt bij Evenementencentrum The Circle. Wat dacht je van een spannende escape room, bijlwerpen of een toffe city game.

elke dag geopend 

Theater Lampegiet

veenendaal, Utrecht (2.76km)  -  Theater Lampegiet in Veenendaal beschikt over podia waar bekend en onbekend talent kunsten vertoont. Van comedy en cabaret tot muziek, dans en kleinkunst.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag 

Beleefboerderij De Eekhoeve

veenendaal, Utrecht (3.67km)  -  Wil je weten waar de kaas, de melk en het vlees op je bord vandaan komen? Breng dan eens een bezoekje aan beleefboerderij De Eekhoeve in Veenendaal!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Heidebrouwerij

veenendaal, Gelderland (3.72km)  -  Proef speciale bieren in het proeflokaal van De Heidebrouwerij of geniet van verschillende speciaalbieren op het terras.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 3743 1398 

Sauna de Heuvelrug

veenendaal, Utrecht (3.87km)  -  Centraal in Nederland te midden van de Utrechtse Heuvelrug ligt Sauna de Heuvelrug. Een sauna die de gemoedelijke sfeer in haar activiteiten wil overbrengen.

elke dag geopend 

Sauna de Heuvelrug

veenendaal, Utrecht (3.87km)  -  Droom heerlijk weg en geniet van rust en ontspanning bij Sauna de Heuvelrug. Een Hamam ritueel, de kruidentempel of de prachtige ligweides: heerlijke momenten voor jezelf.

elke dag geopend 

ML Sport & Snowcenter Veenendaal

veenendaal, Utrecht (4.67km)  -  ML Sport & Snowcenter Veenendaal is een indoorskibaan met eindeloze piste. Er is ook een wintersportwinkel.

elke dag geopend 

Unlock Adventures Escape Rooms

ede, Gelderland (5.05km)  -  Bij escaperoom Unlock Adventures in Ede beleef je de gekste avonturen. Beleef escape room Nova Zembla, bij deze escape room ben je gestrand op een enorme ijsschots en moet je samen met jouw team zien te ontsnappen aan de ijsbeer en andere...

's zondags gesloten 

Survivalteam Ede

ede, Gelderland (5.28km)  -  Leef je uit samen met het Survivalteam Ede! Een oud shirt en sportschoenen aan en gaan, over obstakels en door de modder. Een leuke uitdaging voor groepen of tijdens een kinderfeestje. Je kunt hier ook bootcampen, lasergamen en boogschieten.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 13 28 04 89 

Gotcha Outdoor Lasergames Ede

ede, Gelderland (5.28km)  -  Kom lasergamen in Ede! Op het terrein van Hotel Belmont wordt op een buitenplaats de strijd geleverd. Wie wordt als eerste uitgeschakeld?

geopend op afspraak of bel +31 (0)900 - 12 34 682