Activiteiten vlakbij Open Air met Gin & Tonic

Vintage Kilo Kilo Sale Amsterdam

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland, SkateCafe  -  Dit is een hele leuke vintage kledingmarkt waar je op basis van gewicht afrekent. We noemen het Festivalesk shoppen, want we doordrenken je dag met mode- en skate cult.

geopend van donderdag 13 augustus 2020 t/m zaterdag 15 augustus 2020, van 10:00 uur tot 21:00 uur 

Dagje weg met warm weer? Boek hier direct je tickets!

Varen door de Weerribben bij zonsondergang

tijdelijke activiteit ossenzijl, Overijssel, Buitencentrum Weerribben  -  Stap deze zomer in de comfortabele rondvaartboot en vaar bij zonsondergang door de waterrijke Weerribben.

geopend op donderdag 13 augustus 2020 

Met de Heideslak over de Sallandse Heuvelrug - lange rit

tijdelijke activiteit nijverdal, Overijssel, Buitencentrum Sallandse Heuvelrug  -  Minder goed te been? Met elektrokar de Heideslak ontdek je toch de Sallandse Heuvelrug! Een tocht door bos, langs de schaapskooi en de Noetselerberg, met uitzicht over de heide.

geopend op donderdag 13 augustus 2020, van 05:30 uur tot 07:30 uur 

Op bomentocht op de Brabantse Wal

tijdelijke activiteit ossendrecht, Noord-Brabant, Kleine Meer, Beheerschuur Brabantse Wal  -  Uit welke boom dwarrelde nou die grappige 'helikoptertjes'... en welke soort kan wel 1000 jaar oud worden? Wandel mee met de bomentocht op de Brabantse Wal en ontdek meer over de bomen bij jou in de buurt!

geopend op donderdag 13 augustus 2020, 10:00 uur 

Op de grens van wad en kwelder

tijdelijke activiteit Schiermonnikoog, Bank van Banck  -  Tijdens deze zwerftocht maak je kennis met het leven in en op de wadbodem, maar ook met enkele typische kwelderplanten. Deze zomer ons alternatief voor de wadexcursie.

geopend op donderdag 13 augustus 2020, 10:00 uur 

Balgexpres op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit Schiermonnikoog, kruising Noorderstreek / Torenstreek  -  Schelpen en zeehonden op de uiterste oostpunt van het eiland

geopend op donderdag 13 augustus 2020, 10:00 uur 

Beleef het Boomkroonpad

tijdelijke activiteit drouwen, Drenthe, Buitencentrum Boomkroonpad  -  Beleef het bos eens vanuit een ander perspectief en maak een wandeling over het Boomkroonpad. Dit wandelpad leidt je hoog langs de toppen van de bomen.

geopend op donderdag 13 augustus 2020, van 10:00 uur tot 11:00 uur 

Dierenvriendjespad Bentwoud

tijdelijke activiteit Kom spelen in de natuur. Loop het Dierenvriendjespad in het Bentwoud en beleef allerlei avonturen. Leuk voor kinderen van 4 tot 7 jaar, ook als kinderfeestjes of met je klas. Wel even vooraf online reserveren!

geopend op donderdag 13 augustus 2020, van 10:00 uur tot 13:00 uur 

Buitendag bij het Boomkroonpad

tijdelijke activiteit drouwen, Drenthe  -  Kom met je kinderen naar Buitencentrum Boomkroonpad en beleef de buitendagen! Van leuke speurtochten tot het timmeren van nestkastjes. Elk seizoen een ander thema.

geopend op donderdag 13 augustus 2020, van 10:00 uur tot 15:00 uur 

Buitendag bij het Boomkroonpad

tijdelijke activiteit drouwen, Drenthe, Buitencentrum Boomkroonpad  -  Kom met je kinderen naar Buitencentrum Boomkroonpad en beleef de buitendagen! Van leuke speurtochten tot het timmeren van nestkastjes. Elk seizoen een ander thema.

geopend op donderdag 13 augustus 2020, van 10:00 uur tot 15:00 uur 

Beleef het Boomkroonpad

tijdelijke activiteit drouwen, Drenthe  -  Beleef het bos eens vanuit een ander perspectief en maak een wandeling over het Boomkroonpad. Dit wandelpad leidt je hoog langs de toppen van de bomen.

geopend op donderdag 13 augustus 2020, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Mini Expeditie naar de Vliedberg op Tiengemeten

tijdelijke activiteit zuid-beijerland, Zuid-Holland, Bezoekerscentrum Tiengemeten  -  Maak samen met de gids een korte wandeling naar de Vliedberg en hoor onderweg het verhaal over de ontstaansgeschiedenis.

geopend op donderdag 13 augustus 2020, 10:30 uur 

Met de Heideslak over de Sallandse Heuvelrug - korte rit

tijdelijke activiteit nijverdal, Overijssel  -  Op pad over de Sallandse Heuvelrug en minder goed ter been? Met elektrokar de Heideslak maak je een comfortabele rit door de bossen. Onderweg bezoek je uitzichtpunt Noetselerberg voor een uitzicht over het uitgestrekte heidelandschap.

geopend op donderdag 13 augustus 2020, van 10:30 uur tot 11:30 uur 

Met de Heideslak over de Sallandse Heuvelrug - lange rit

tijdelijke activiteit nijverdal, Overijssel  -  Minder goed te been? Met elektrokar de Heideslak ontdek je toch de Sallandse Heuvelrug! Een tocht door bos, langs de schaapskooi en de Noetselerberg, met uitzicht over de heide.

geopend op donderdag 13 augustus 2020, van 10:30 uur tot 12:30 uur