Activiteiten vlakbij Dierenvriendjespad Bentwoud

Kamelensafari

tijdelijke activiteit berlicum, Noord-Brabant  -  Bent u benieuwd naar het leven van een kameel of wilt u de unieke dieren van dichterbij bewonderen, kom dan naar onze kamelensafari's. een belevenis voor jong en oud.

geopend op vrijdag 19 augustus 2022, van 11:30 uur tot 13:30 uur 

Domino

tijdelijke activiteit purmerend, Noord-Holland, Wijkcentrum De Inval  -  Tijd voor een potje domino. Van dit klassieke spel krijg je nooit genoeg.

geopend op vrijdag 19 augustus 2022, van 19:30 uur tot 23:00 uur 

Holland Koi Show

tijdelijke activiteit arcen, Limburg  -  Het grootste Koi evenement in de wereld in Kasteeltuinen Arcen.

geopend van vrijdag 19 augustus 2022 t/m zondag 21 augustus 2022, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Privéworkshop natuurfotografie

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, De vertreklocatie kan in overleg bepaald worden  -  Een fotoworkshop op maat voor jezelf, je gezin, vrienden of collega’s. Privé-begeleiding van Schiermonnikoger natuurfotograaf Folkert Abma met veldkennis van het eiland en haar meest fotogenieke plekken.

geopend op vrijdag 19 augustus 2022 

Team Jumbo-Visma Fanzone

tijdelijke activiteit utrecht, Utrecht, Jaarbeurs  -  Ben jij wielerfan en heb je altijd al meer willen weten van Team Jumbo-Visma? Dan is dit je kans om de wielerploeg wat beter te leren kennen!

geopend op vrijdag 19 augustus 2022 

Ruige Struinsafari Fort Ruigenhoek

tijdelijke activiteit groenekan, Utrecht, Fort Ruigenhoek  -  Ruige Struinsafari Fort Ruigenhoek

geopend op vrijdag 19 augustus 2022 

Wadexcursie Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, oude bezoekerscentrum  -  Maak kennis met de wondere wereld van het wad.

geopend op vrijdag 19 augustus 2022, 10:00 uur 

Junior Grachtenfestival: Mime Wave

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland, Rode Hoed  -  Over een paar weken is de start van het 25-jarig bestaan van het Grachtenfestival 2022! Aangezien dit ons jubileum is willen wij dit groots vieren.

geopend op vrijdag 19 augustus 2022, van 10:00 uur tot 10:35 uur 

Wadloopsnuffeltocht op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Jachthaven Schiermonnikoog (z-tickets 5320)  -  De wadloopsnuffeltocht is bedoeld voor iedereen die wel eens alle facetten van het echte wadlopen wil gaan uitproberen.

geopend op vrijdag 19 augustus 2022, 10:30 uur 

WonderTotem maken

tijdelijke activiteit utrecht, Utrecht, Fort aan de Klop  -  Speur naar takken, veren en andere schatten. Je zult versteld staan van wat je allemaal vindt in de natuur. Grabbel ook nog even in de bakken naar bijzondere materialen. En dan maak je je eigen magische totem.

geopend op vrijdag 19 augustus 2022, van 10:30 uur tot 11:30 uur 

Zeilen onder Schier

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Veerdam  -  Al zeilende Schiermonnikoog vanaf het water bekijken! Je mag meehelpen met het zeilen, maar ook lekker op het dek genieten.

geopend op vrijdag 19 augustus 2022, 11:00 uur 

Fahrradtour mit Natur und Geschichte

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Standbeeld van de monnik Willemshof  -  Mit Thijs de Boer uber die Insel.

geopend op vrijdag 19 augustus 2022, 11:00 uur 

Ontdek De Wieden - vaarexcursie

tijdelijke activiteit sint jansklooster, Overijssel, Bezoekerscentrum De Wieden  -  Stap aan boord van de onze fluisterboot en kom mee De Wieden ontdekken! De schipper is ook boswachter / natuurgids en vertelt over de bijzondere historie en de rijke planten- en dierenleven in De Wieden.

geopend op vrijdag 19 augustus 2022, 12:30 uur 

OERRR waterbeestjes vangen Dwingelderveld

tijdelijke activiteit ruinen, Drenthe, Bezoekerscentrum Dwingelderveld  -  Kom kijken wat er allemaal leeft in het ven bij het bezoekerscentrum

geopend op vrijdag 19 augustus 2022, 13:00 uur 

Rondvaart over het Naardermeer

tijdelijke activiteit naarden, Noord-Holland, Naardermeer, Erf Stadzigt  -  De beste manier om het Naardermeer te ervaren is op het water. Stap aan boord van onze ruime fluisterboot!

geopend op vrijdag 19 augustus 2022, 13:30 uur 

Duin en bloem Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Vuurtoren  -  Langs parnassia, orchis en zonnedauw: de dynamiek van de duinen belicht

geopend op vrijdag 19 augustus 2022, 14:00 uur 

Zomervaartocht op de Nieuwkoopse Plassen

tijdelijke activiteit nieuwkoop, Zuid-Holland, Nieuwkoopse Plassen, Restaurant Tijsterman  -  Maak tijdens de warmste dagen van het jaar kennis met ht best bewaarde geheim van het Groene Hart.

geopend op vrijdag 19 augustus 2022, 14:00 uur 

OERRR Ontdek de geluiden uit het bos in 's-Graveland

tijdelijke activiteit Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek  -  Ga samen met de boswachter opzoek naar de geluiden van het bos. Wat hoor je? En waar komen die geluiden vandaan? Deze wandeling is speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar en duurt anderhalf uur. Ga op pad en maak daarna je eigen bosgeluid!

geopend op vrijdag 19 augustus 2022, 14:30 uur 

Verdronken dorp - vaarexcursie in De Wieden

tijdelijke activiteit sint jansklooster, Overijssel, Bezoekerscentrum De Wieden  -  Vaar mee naar het verdronken dorp Beulake. Luister naar de verhalen van de schipper over het dorp op de bodem van het meer.

geopend op vrijdag 19 augustus 2022, 15:00 uur 

Knutselmiddag voor kinderen

tijdelijke activiteit exloo, Drenthe, Dorpshuis  -  D'Exels festival organiseert voor de kleinere kinderen een knutselmiddag. Enthousiaste begeleiding is aanwezig. Toegang is gratis. Kom gezellig naar Exloo!

geopend op vrijdag 19 augustus 2022, van 15:00 uur tot 17:00 uur