Activiteiten vlakbij Kabouterfeest in de Groote...

Kabouterpad De Pelen

ospel, Limburg (0.03km)  -  Er wonen kabouters in natuurgebied De Pelen! Overal hebben ze sporen achtergelaten: kleine voetafdrukken, geplet gras en zelfs een kabouterdrolletje. Ga je mee op zoek?

elke dag geopend 

Pannenkoekenrestaurant De Dorpsherberg

ospel, Limburg (1.98km)  -  In de mooie Limburgse omgeving bevindt zich pannenkoekenrestaurant De Dorpsherberg, waar de pannenkoeken op ambachtelijke wijze worden gebakken. Schuif snel aan!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Jami Recreatie: all-in topdag voor groepsuitjes

ospel, Limburg (1.99km)  -  Goedverzorgd en enorm populair: Jami Recreatie telt tientallen sporten en spellen. Met elke groep beleef je hier gegarandeerd een geweldige dag.

elke dag geopend 

De beste boerenspellen: loeigezellig en knus

ospel, Limburg (3.67km)  -  Supergezellige spellen op de boerderij, in de stal of in de wei. Er is genoeg actie te beleven op het Limburgse platteland. Zoek zelf een leuke activiteit uit en neem je familie of collega's mee voor een gezellige dag op de boerderij.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Uitkijktoren Belfort de Vossenberg

meijel, Limburg (4.07km)  -  Beklim uitkijktoren Belfort de Vossenberg en ontdek het historisch gebied met een bijzondere geschiedenis van turfwinning tot oorlogsvoering.

elke dag geopend 

Laco Sportcentrum Nederweert

nederweert, Limburg (5.14km)  -  Of je nu een fanatieke recordbreker of een enthousiaste pleziersporter bent, Laco Sportcentrum Nederweert is het zwembad waar je moet zijn. Kom gezellig sporten!

geopend op afspraak of bel +31 (0)495 62 59 25 

Limburgs Openluchtmuseum Eynderhoof

nederweert-eind, Limburg (5.73km)  -  Kijk rond in 1900. Het Openluchtmuseum Eynderhoof laat zien hoe mensen toen woonden, werkten en leefden.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Speeltuin Prinses Irene

someren-eind, Noord-Brabant (6.06km)  -  Lekker spelen op maar liefst vijfduizend vierkante meter? Speeltuin Prinses Irene biedt naast uitdagende speeltoestellen ook een gezellige kinderboerderij!

vandaag nog gesloten, geopend 3 april t/m 30 oktober, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Actief groepsuitje met Peelexpress

asten, Noord-Brabant (6.16km)  -  Stap op de familiefiets of speur naar verborgen schatten. Peelexpress neemt de hele familie mee voor een onvergetelijke dag. Ook voor vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 29 21 62 99 

Verken de zonnige Peel met een nostalgische Trabant

meijel, Limburg (6.17km)  -  De Brabantse Peel barst van de mooie natuur en de geschiedenis. Verken dit mooie gebied in een Trabant: het voertuig waarmee je hier bij uitsteek kunt toeren.

geopend op afspraak of bel +31 (0)77 466 1031 

IJsboerderij Gommers en maisdoolhof

nederweert-eind, Limburg (6.85km)  -  Wandel of fiets in de prachtige natuur bij Nederweert-Eind en plof daarna op het gezellige terras van IJsboerderij Gommers. Voor de kinderen is er een speeltuintje. In de zomer vind je hier het grootste maisdoolhof van Nederland.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 november, van 10:30 uur tot 20:30 uur 

Hoeve SamSam

nederweert, Limburg (7.21km)  -  Verken het Weerterland of de Peelstreek met een bijzondere 'cabrio tuk' van Hoeve SamSam.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 28 94 40 44 

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Kabouterfeest in de Groote Peel