Activiteiten vlakbij Hulpboswachter in het...

Parkrondleiding

tijdelijke activiteit rozendaal, Gelderland, Kasteel Rosendael  -  Vandaag kan je mee op pad met de parkgids voor een historische parkrondleiding en deze start in het kasteel met een rondgang in het kasteelsouterrain.

geopend op zondag 17 oktober 2021 

Domino

tijdelijke activiteit purmerend, Noord-Holland, Wijkcentrum De Inval  -  Kom naar Wijkcentrum De Inval in Purmerend voor een potje domino!

geopend op zondag 17 oktober 2021, van 14:00 uur tot 19:30 uur 

Roofvogelshow bij Hans & Grietje Zeewolde

tijdelijke activiteit zeewolde, Flevoland, Pannenkoekenhuis Hans & Grietje  -  Op zondag 17 oktober 2021 verzorgt De Valk Roofvogels weer een spectaculaire roofvogelshow bij Hans & Grietje!

geopend op zondag 17 oktober 2021, van 15:00 uur tot 16:00 uur 

September 44 wandeling

tijdelijke activiteit doorwerth, Gelderland, Kasteel Doorwerth  -  Tijdens de slag om Arnhem en daarna is rond kasteel Doorwerth zwaar gevochten. Tijdens een speciale rondleiding loop je met de kasteelgids langs opmerkelijke plekken uit de strijd.

geopend op zondag 17 oktober 2021 

Historische Wandeling

tijdelijke activiteit staverden, Gelderland, Landgoed Staverden  -  Een cultuurhistorische wandeling door de tijd.

geopend op zondag 17 oktober 2021 

Paddenstoelenexcursie

tijdelijke activiteit vaassen, Gelderland, Kasteel Cannenburch  -  Ben je een liefhebber van paddenstoelen? Loop dan eens mee met de werkgroep paddenstoelen van het KNNV Epe-Heerde in het park bij kasteel Cannenburch.

geopend op zondag 17 oktober 2021 

Herten spotten op herfstochtendwandeling

tijdelijke activiteit santpoort-noord, Noord-Holland, Duin en Kruidberg, parkeerplaats bij Duin- en Kruidbergerweg 74  -  Ontdek herten en andere dieren in Nationaal Park Zuid-Kennemerland tijdens deze herfstochtendwandeling. De activiteit duurt circa 2 uur en is ook geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar.

geopend op zondag 17 oktober 2021, 08:00 uur 

Bewonersexcursie zandsuppletie Verdronken Land

tijdelijke activiteit Rilland, Verdronken Land van Zuid-Beveland Tarweplaat  -  Rijkswaterstaat en Natuurmonumenten nodigen je van harte uit op voor een avontuurlijke natuurtocht door Het Verdronken Land van Zuid-Beveland.

geopend op zondag 17 oktober 2021, 08:00 uur 

Vogels kijken voor beginners op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, Het Willemshof  -  Tijdens deze vogelexcursie voor beginners gaat u samen met de gids op pad om te leren wat de beste plekken zijn en waar u op moet letten tijdens het vogelspotten.

geopend op zondag 17 oktober 2021, 08:00 uur 

Kabouterpad Bentwoud

tijdelijke activiteit benthuizen, Zuid-Holland, Parkeerplaats Bentwoud-West  -  Kom kabouters zoeken! Loop het Kabouterpad bij Bentwoud beleef allerlei spannende avonturen. Leuk voor kinderen van 3 t/m 6 jaar.

geopend op zondag 17 oktober 2021, van 09:00 uur tot 13:00 uur 

Op vleermuisvisite op Fort bij Abcoude

tijdelijke activiteit abcoude, Utrecht, Fort bij Abcoude  -  Ga op visite bij de vleermuizen op Fort bij Abcoude en leer van alles over het leven van deze bijzondere dieren!

geopend op zondag 17 oktober 2021, 09:30 uur 

Rondvaart over het Naardermeer

tijdelijke activiteit naarden, Noord-Holland, Naardermeer, Erf Stadzigt  -  De beste manier om het Naardermeer te ervaren is op het water. Stap aan boord van onze ruime fluisterboot!

geopend op zondag 17 oktober 2021, 09:30 uur 

Herfstwandeling op de Oude Buisse Heide

tijdelijke activiteit Oude Buisse Heide, parkeerplaats Oude Buisse Heide  -  De boomkronen kleuren rood, geel en bruin. Paddenstoelen schieten uit de grond: de herfst beleef je op de Oude Buisse Heide!

geopend op zondag 17 oktober 2021, 09:30 uur 

Fotosafari met de ecokar Oostvaardersplassen - Lelystad

tijdelijke activiteit lelystad, Flevoland, Buitencentrum Oostvaardersplassen  -  Wil je de dieren in de Oostvaardersplassen graag fotograferen? Stap dan voor een fotosafari in de ecokar. De gids rijdt je langs de mooiste plekken aan de kant van Lelystad.

geopend op zondag 17 oktober 2021, van 09:30 uur tot 12:30 uur 

Fotosafari met de ecokar Oostvaardersplassen - Almere

tijdelijke activiteit almere, Flevoland, Natuurbelevingcentrum De Oostvaarders  -  Wil je de dieren in de Oostvaardersplassen graag fotograferen? Stap dan voor een fotosafari in de ecokar. De gids rijdt je langs de mooiste plekken aan de Almeerse kant.

geopend op zondag 17 oktober 2021, van 09:30 uur tot 12:30 uur 

Antiek & Rommelmarkt te Merelbeke

tijdelijke activiteit merelbeke, Oost-Vlaanderen, Gemeentehallen  -  zeer Aantrekkelijke Antiek & Rommelmarkt

geopend op zondag 17 oktober 2021, van 09:30 uur tot 18:00 uur 

Antiek & Rommelmarkt te Sint-Niklaas

tijdelijke activiteit sint-niklaas, Oost-Vlaanderen, 't Bauhuis  -  zeer Aantrekkelijke Antiek & Rommelmarkt

geopend op zondag 17 oktober 2021, van 09:30 uur tot 18:00 uur