Activiteiten vlakbij Kindertheater in de...

Taribush Kleintje Kuna Festival

tijdelijke activiteit dwingeloo, Drenthe, Taribush Kamp de Marke  -  Taribush Kleintje Kuna is een festival in de natuur van Drenthe met muziek, theater, kunst, activiteiten, workshops en lekker eten en drinken.

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 12 augustus 2023 t/m zondag 13 augustus 2023, 12:00 uur 

Zeeland Nazomerfestival

tijdelijke activiteit middelburg, Zeeland, Kijk op www.zeelandnazomerfestival.nl voor de juiste adressen  -  Van vr 25 aug tot en met za 2 sep kun je in Zeeland terecht voor negen dagen voor verwondering, verbijstering, plezier en stof om over na te denken met theaterproducties en muziek op bijzondere (buiten)locaties.

vandaag nog gesloten, geopend vrijdag 25 augustus 2023 t/m zaterdag 2 september 2023 

The Ragtime Rumours

tijdelijke activiteit sittard, Limburg  -  The Ragtime Rumours, Jeroen Heylighen, Jasmine & Chris Dols treden op in Sittard-Geleen tijdens de week van de Limburgse popmuziek

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 21 juli 2023, van 21:00 uur tot 22:00 uur 

Jasmine

tijdelijke activiteit sittard, Limburg  -  The Ragtime Rumours, Jeroen Heylighen, Jasmine & Chris Dols treden op in Sittard-Geleen tijdens de week van de Limburgse popmuziek

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 19 juli 2023, van 16:00 uur tot 17:00 uur 

Jeroen Heylighen

tijdelijke activiteit sittard, Limburg  -  The Ragtime Rumours, Jeroen Heylighen, Jasmine & Chris Dols treden op in Sittard-Geleen tijdens de week van de Limburgse popmuziek

vandaag nog gesloten, geopend op donderdag 20 juli 2023, van 16:00 uur tot 17:00 uur 

Dols

tijdelijke activiteit sittard, Limburg  -  The Ragtime Rumours, Jeroen Heylighen, Jasmine & Chris Dols treden op in Sittard-Geleen tijdens de week van de Limburgse popmuziek

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 23 juli 2023, van 14:00 uur tot 15:00 uur 

Groeten uit Holland Dinnershow

tijdelijke activiteit breda, Noord-Brabant, De Avenue  -  Een dinnershow waar je kunt genieten van de beste Nederlandse hits van vroeger en nu. Een unieke en gezellige avond uit, meezingen in je moerstaal met vrienden, familie of collega’s. Deze show is 100% made in Holland

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 11 november 2023, van 19:00 uur tot 23:15 uur 

De Wannebiezz Dinnershow

tijdelijke activiteit breda, Noord-Brabant, De Avenue  -  Deze drie gastheren hebben de Hollandse gezelligheid verheven tot een interactieve kunstvorm. Lekkere meezingers worden afgewisseld met dansbare feesthits.

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 3 november 2023, van 19:00 uur tot 23:15 uur 

Openlucht Vlooienmarkt Zutphen

tijdelijke activiteit zutphen, Gelderland, Parkeerterrein Houtwal Zutphen  -  Leuk uitje voor het hele gezin. Catering terras en toiletten aanwezig

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 18 juni 2023, van 9 uur tot 16:00 uur 

Nieuwe kinder Escaperoom De Geheime Bunker

tijdelijke activiteit markenbinnen, Noord-Holland, Fort Markenbinnen  -  Nieuwe kinder Escaperoom bij FORTtreffelijk bij Fort Markenbinnen vlakbij Alkmaar en Zaanstad! Komen jullie er uit binnen 1 uur? Speel dan nu bij FORTtreffelijk.

vandaag nog gesloten, geopend op maandag 12 juni 2023, 12:00 uur 

Art nouveau excursie op Landgoed Mookerheide

tijdelijke activiteit molenhoek, Gelderland, Molenhoek, Parkeerplaats Landgoed Mookerheide  -  Natuurmonumenten organiseert op Wereld Art Nouveau Dag, 10 juni, diverse excursies in het teken van het thema van dit jaar: restauratie op Landgoed Mookerheide. Kom alles te weten over een van Nederlands waardevolste jugendstil landgoederen en...

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zaterdag 10 juni 2023, 11:00 uur 

Balgexpres op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit Schiermonnikoog, kruising Noorderstreek / Torenstreek  -  Schelpen en zeehonden op de uiterste oostpunt van het eiland

vandaag nog gesloten, morgen geopend, zaterdag 10 juni 2023, 18:30 uur 

OERRR waterdiertjes zoeken Bergherbos

tijdelijke activiteit Bergherbos, parkeerplaats Benzinepomp STAR  -  Leven er in Nederland ook giftige kikkers? Zijn amfibien altijd glad en koud? Ga met de boswachters mee op pad op in de Meursweide en leer kikkers, padden en salamanders beter kennen.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 11 juni 2023, 10:00 uur 

Ontdek de waterrijke Dintelse Gorzen

tijdelijke activiteit Dintelse Gorzen, parkeerplaats Vlietdijk  -  Ga mee op ontdekkingstocht door de Dintelse Gorzen en kom meer te weten over het belang van water in dit moerasachtige natuurgebied.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 11 juni 2023, 10:00 uur 

Avondvaart Blauwe Bever Wageningen Westwaarts

tijdelijke activiteit wageningen, Gelderland, 't Stek  -  Varen over de rivier in de rust van de avond en wetenswaardige kennis opdoen. Mooie combinaties, die worden opgedaan tijdens een safaritocht met De Blauwe Bever.

geopend op vrijdag 9 juni 2023, van 19:30 uur tot 21:00 uur 

Buitenrondleiding

tijdelijke activiteit ijmuiden, Noord-Holland, Bunker Museum IJmuiden  -  Ga mee met de Buiten-rondleiding van het Bunkermuseum in het duingebied tussen IJmuiden aan Zee en de IJmuiderslag. Ontdek alles over de bombestendige geschuts- en vuurleidingsbunkers van kustbatterij Heerenduin en luchtdoelbatterij Olmen.

geopend op vrijdag 9 juni 2023, van 19:00 uur tot 21:00 uur 

Zeeuws Thrillerfestival

tijdelijke activiteit middelburg, Zeeland, Wandelkerk  -  Een thrillerfestival in een gotische sfeer. Vier bekende thrillerauteurs vertellen over Zeeland als setting in een Scandi noir. Gevolgd door een sinistere wandeling door de donkere en heimelijke straten van Middelburg.

geopend op vrijdag 9 juni 2023, van 19:00 uur tot 23:00 uur 

Natuursafari Deelerwoud

tijdelijke activiteit arnhem, Gelderland, Arnhem, Veluwe Actief  -  Wil jij een imposant edelhert of ander wild van dichtbij zien? Ga dan mee op natuursafari in het Deelerwoud.

geopend op vrijdag 9 juni 2023, 19:30 uur 

Varen op het Naardermeer in avondschemering

tijdelijke activiteit naarden, Noord-Holland, Naardermeer, Erf Stadzigt  -  Stap aan boord van de fluisterboot en vaar de avondschemering in. Tijdens deze vaartocht beleef je de avond op het Naardermeer en geniet je van de rust.

geopend op vrijdag 9 juni 2023, 19:30 uur 

TOP 5 safari door Planken Wambuis

tijdelijke activiteit otterlo, Gelderland, Planken Wambuis, parkeerplaats Oud Reemst Otterlo  -  Wil jij een imposant edelhert of ander wild van dichtbij zien? Ga dan mee op TOP 5 safari door het rustgebied van Planken Wambuis. Je komt op plekken die normaal gesproken voor het publiek afgesloten zijn. Een onvergetelijke ervaring!

geopend op vrijdag 9 juni 2023, 19:30 uur 

Puzzeluitje

Puzzeluitje

Bestel je route nu met korting! Kastelen, pittoreske dorpjes en schitterende landschappen, Nederland zit er vol mee! Puzzel jezelf langs de mooiste plekken van ons land met een gave autopuzzeltocht van Puzzeluitje.nl.

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Kindertheater in de Schoorlse Duinen