Activiteiten vlakbij All Inclusieve...

Kerstmarkt Scherpenzeel

tijdelijke activiteit scherpenzeel, Gelderland (4.41km)  -  De straten van Scherpenzeel zijn sfeervol verlicht en er klinkt livemuziek. Geniet van de sfeer, doe mee aan een speurtocht en bezoek de kerstmarkt.

vandaag nog gesloten, geopend op dinsdag 13 december 2022, van 17:00 uur tot 21:00 uur 

Traditionele Kerstmarkt Barneveld

tijdelijke activiteit barneveld, Gelderland (5.07km)  -  Candlelight Shopping trekt al jaren veel belangstellenden naar het centrum van Barneveld: een sfeervol uitje voor het hele gezin.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 17 december 2022, van 15:00 uur tot 21:00 uur 

Kunst met glas

tijdelijke activiteit lunteren, Gelderland (5.65km)  -  Expositie met glas waaronder glas-in-lood ramen uit de 19e eeuw, modern glas-in-lood en kunstobjecten op het snijvlak van glas.

geopend, dinsdag 15 november 2022 t/m dinsdag 4 april 2023, van 13:.3 uur tot 16:.3 uur 

Grebbelinie Bezoekerscentrum

tijdelijke activiteit renswoude, Utrecht, Fort aan de Buursteeg (5.92km)  -  In het Grebbelinie Bezoekerscentrum op het Fort aan de Buursteeg start het verhaal van n van de oudste waterlinies van Nederland: de Grebbelinie.

geopend, woensdag 13 april 2022 t/m zaterdag 31 december 2022 

Museumboerderij De Grote Glind

barneveld, Gelderland (1.59km)  -  Speelgoed van vroeger, het boerenleven van honderd jaar geleden en zeldzaam oorlogsmateriaal. In Museumboerderij De Grote Glind reis je terug in de tijd.

gesloten, open van  1 mei t/m 30 september, van 10:00 uur tot 16:30 uur 

De Glinstertuin

de glind, Gelderland (2.56km)  -  Bezoek de Glinstertuin, een ecologische kwekerij aan de zuidkant in De Glind. In de Glinstertuin worden er veel verschillende soorten tuinbouwplanten, bloemen, vruchten, kruiden en noten gekweekt. Ontdek de tuin en beleef de natuur, geniet van de...

gesloten, open van  2 april t/m 30 september, van 10:00 uur tot 16:00 uur 

Openluchtzwembad De Glind

de glind, Gelderland (2.6km)  -  Schijnt het zonnetje? Is het warm? Kom voor een verfrissende duik naar openluchtzwembad De Glind!

gesloten, open van  21 mei t/m 30 augustus, van 07:00 uur tot 20:00 uur 

Wandelroute Melissenpad

de glind, Gelderland (2.7km)  -  Kom heerlijk een dagje wandelen over wandelroute het Melissenpad en wordt tijdens het wandelen verrast door alle verschillende kunstwerken van Appie Melissen.

elke dag geopend 

Très Jolie - Fruittuin

achterveld, Gelderland (2.9km)  -  Bezoek de fruittuin Très Jolie in Achterveld en ontdek het een biologisch bedrijf dat allerlei soorten kleinfruit teelt (bessen, bramen, frambozen etc.). De tuin is ook een plek voor ontspanning en rust in het hart, geniet hier van de natuur.

soms geopend op dinsdag en zaterdag 

Intratuin Barneveld

barneveld, Gelderland (3.1km)  -  Intratuin Barneveld heeft niet alleen alles voor de tuin, maar beschikt ook over een uitgebreide kookafdeling waar regelmatig demonstraties gegeven worden.

's zondags gesloten 

Kinderboerderij Jeugddorp De Glind

de glind, Gelderland (3.26km)  -  In Kinderboerderij Jeugddorp De Glind is het altijd feest, op het Schateiland, de kinderboerderij en op het speelveld.

elke dag geopend 

Klompenpad het Paradijspad

barneveld, Gelderland (3.6km)  -  Beleef klompenpad het Paradijspad en ontdek de prachtige natuur van Barnveld. Wandel door landbouwgebieden, over platteland, langs boerderijen en beekjes.

elke dag geopend 

Landwinkel Vanelly - kaas en zuivelboerderij

barneveld, Gelderland (3.6km)  -  Bezoek Landwinkel Vanelly in Barneveld en verken alles over de kaas en zuivelboerderij. Ontdek de heerlijke, verse kazen, streekpakketten, groente en fruit.

open op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Openluchtzwembad 't Willaer

scherpenzeel, Gelderland (4.36km)  -  Neem voor dag en dauw een duik in het water en spetter er op los! Toch liever wat later actief? Ook dan is zwembad 't Willaer in Scherpenzeel open.

gesloten, open van  30 april t/m 27 augustus, van 07:00 uur tot 19:30 uur 

Huize Scherpenzeel

scherpenzeel, Gelderland (4.53km)  -  Het romantische Huize Scherpenzeel, een statig zestiende-eeuws kasteel omringd door zes hectare park met vijvers, biedt alles voor een geslaagde bijeenkomst.

geopend op afspraak of bel +31 (0)343 20 60 01 

Boerderij 't Paradijs

barneveld, Gelderland (4.63km)  -  Boerderij 't Paradijs in Barneveld teelt groenten en fruit op biologische wijze en daar kan iedereen van meegenieten. In de boerderijwinkel, die vijf dagen per week open is, kun je terecht voor biologische producten. Van rundvlees van het...

's zondags gesloten 

Schaffelaartheater

barneveld, Gelderland (4.79km)  -  Bekijk de meest uiteenlopende tentoonstellingen in Barneveld. Het Schaffelaartheater, vernoemd naar de bekende Jan van Schaffelaar, heeft voor ieder wat wils!

elke dag geopend 

Boerengolf De Voskuilen

renswoude, Utrecht (4.88km)  -  Golfen tussen de koeien, de graspollen en de sloten. Heel wat anders dan een prachtig aangelegde green. Bij boerderij De Voskuilen wordt deze bijzondere sport uitgeoefend. Leuk voor een familiedag!

's zondags gesloten 

De Oude Kerk Barneveld

barneveld, Gelderland (5.08km)  -  Bezoek de Oude Kerk in Barneveld en verken haar interessante historie. Ontdek ook de prachtige orgel uit 1766, twee grafmonumenten en de preekstoel.

open op zaterdag 

Museum Nairac

barneveld, Gelderland (5.15km)  -  Museum Nairac is een oudheidskamer uit 1875. Bezoekers vinden er prachtige archeologische en historische voorwerpen.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Nederlands Pluimveemuseum: ontdek alles over de kip en het ei!

barneveld, Gelderland (5.31km)  -  Barneveld is hét kippendorp van Nederland. Dus natuurlijk vind je daar het Nederlands Pluimveemuseum! Leer alles over het boerenleven, doe mee met een ouderwetse eierveiling en denk na over de aloude vraag: wat was er nou eerder, de kip of het ei?

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Partycentrum Veluwehal

barneveld, Gelderland (5.36km)  -  In Partycentrum Veluwehal in Barneveld is het één groot feest. Van bowlen tot lekker eten: een avondje weg is hier gegarandeerd geslaagd.

's zondags gesloten 

Zwembad Veluwehal

barneveld, Gelderland (5.36km)  -  Jong en oud kan daar dan lekker recreatief komen zwemmen in zwembad Veluwehal.

elke dag geopend 

Landgoedmarkt Barneveld

barneveld, Gelderland (5.5km)  -  Verse en pure streekproducten en brocante spullen uit de Gelderse vallei op de authentieke landgoedmarkt in Barneveld. Een markt met karakter die voor ieder wat te bieden heeft.

soms geopend op woensdag 

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van All Inclusieve Fietsarrangement - Fietsvierdaagse