Activiteiten vlakbij Hulpboswachter Haagse Bos

Wandeling door het vogelwalhalla in de Kwade Hoek

tijdelijke activiteit goedereede, Zuid-Holland, Duinen van Goeree, parkeerplaats Kwade Hoek  -  Dit ongerepte en dynamische landschap trekt vele vogelsoorten aan. Hier vind je uitgestrekt duingebied waar stuifduinen, kwelders, brede stranden en bos elkaar afwisselen. Ga mee op ontdekking en tref een aantal vogelsoorten aan die dit gebied...

geopend op zondag 27 november 2022, 09:30 uur 

Antiek & Rommelmarkt te Eeklo

tijdelijke activiteit eeklo, Oost-Vlaanderen, Evenementenhal  -  Gezellige Antiek & Rommelmarkt in zaal

geopend op zondag 27 november 2022, van 09:30 uur tot 18:00 uur 

Wandeling met snert door het westen van Tiengemeten

tijdelijke activiteit zuid-beijerland, Zuid-Holland, Bezoekerscentrum Tiengemeten  -  Maak samen met de gids een mooie, winterse wandeling door het westen van Tiengemeten. Wat zal die snert na afloop lekker smaken!

geopend op zondag 27 november 2022, 10:15 uur 

Struinen langs kwelder, duin en strand - November Wandelmaand...

tijdelijke activiteit Schiermonnikoog, Bank van Banck  -  Onder leiding van eilander gids Thijs de Boer wandel je vanaf de Bank van Banck via de Westerkwelder naar het strand. Om vervolgens door de duinen terug naar het dorp te gaan.

geopend op zondag 27 november 2022, 10:30 uur 

Pakjesboot naar Het Kasteel van Sinterklaas

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland  -  Kom alvast in de Sinterklaassferen en vaar met de Pakjesboot vanuit Amsterdam IJburg naar Het Kasteel van Sinterklaas: een unieke en onvergetelijke belevenis voor kleine en grote(re) kinderen!

geopend op zondag 27 november 2022, van 10:45 uur tot 17:45 uur 

Glimp

tijdelijke activiteit heerlen, Limburg  -  Een muziekvoorstelling voor peuters en hun (groot)ouders waarin muziek, beeld, techniek, musici en publiek een bijzondere vriendschap aangaan.

geopend op zondag 27 november 2022, van 11:00 uur tot 12:00 uur 

Brocante Markt Venlo

tijdelijke activiteit venlo, Limburg, Flujasplein bij C&A  -  Leuke en gezellige brocante markt in hartje Venlo!

geopend op zondag 27 november 2022, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Workshop MTB Open Inschrijving

tijdelijke activiteit almere, Flevoland  -  Iedereen kan leren mountainbiken bij Outdoorpark SEC Almere. Met tips en advies leer je alle kneepjes van het 'vak'. Kom mountainbiken in het bos van Almeerderhout. Een uitje vol avontuur!

geopend op zondag 27 november 2022, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Groepstentoonstelling

tijdelijke activiteit eindhoven, Noord-Brabant, Jan Peter Art  -  Nieuw klein werk van Jan Peter van Opheusden. Mooie sierraden van Helma van der Linden en prachtige Eskimokunst uit de collectie van Karel Stevens.

geopend op zondag 27 november 2022, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Sunday Market in de Koepel van Haarlem

tijdelijke activiteit haarlem, Noord-Holland, De Koepel  -  De Koepel in Haarlem is omgetoverd tot een gezellige art, fashion en design markt! Hier vind je unieke spullen voor jezelf en om cadeau te geven. Een unieke plek om je Sint en Kerst inkopen te doen.

geopend op zondag 27 november 2022, van 12:00 uur tot 17:30 uur 

Culinaire wandeling (aanvang 12.30 uur) - November Wandelmaand...

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, standplaats Informatiecentrum het Baken  -  Schiermonnikoog kent leuke cafs en restaurants die ook in november gezelligheid bieden. De culinaire wandeling is de uitgelezen manier om de verschillende restaurants van het eiland te ontdekken in combinatie met een frisse wandeling.

geopend op zondag 27 november 2022, 12:30 uur 

Demonstratie etsen door Harm Echten

tijdelijke activiteit ruinen, Drenthe, Bezoekerscentrum Dwingelderveld  -  Kom kijken naar de kunstwerken van Harm Echten.

geopend op zondag 27 november 2022, 13:00 uur 

Midwinterhoornwandeling op De Sprengenberg

tijdelijke activiteit haarle, Overijssel, De Sprengenberg, Herberg De Pas  -  Wandelen door het winterse landschap van de Sallandse Heuvelrug begeleid door sfeervolle midwinterhoornklanken. Dat kan op zondag 27 november. Je kunt starten tussen 13.00 en 15.00 uur vanaf Erve De Pas in Haarle.

geopend op zondag 27 november 2022, 13:00 uur 

Walvisvaartwandeling - November Wandelmaand op Schiermonnikoog

tijdelijke activiteit schiermonnikoog, Friesland, Schiermonnikoog, standplaats Informatiecentrum het Baken  -  Na de Tweede Wereldoorlog werd de Nederlandsche Maatschappij voor de Walvisvaart (NMW) opgericht. De oprichting werd vooral ingegeven door de naoorlogse schaarste aan olin en vetten voor met name de margarine-industrie.

geopend op zondag 27 november 2022, 13:00 uur 

Sint-rondleiding

tijdelijke activiteit amsterdam, Noord-Holland  -  Een leuke Sint-rondleiding voor kinderen van 4 - 8 jaar. Samen met een museumdocent gaan ze op ontdekking door het museum en krijgen ze spelenderwijs antwoord op allerlei vragen over de goedheiligman. Natuurlijk krijgen ze ook iets lekkers.

geopend op zondag 27 november 2022, van 13:00 uur tot 14:00 uur 

Bezoek Synagoge, Stadhuis & Gevangenpoort

tijdelijke activiteit bergen op zoom, Noord-Brabant, Vesting Bergen op Zoom  -  Altijd al eens een kijkje willen nemen in een van de bijzondere monumenten van Bergen op Zoom? Grijp dan nu je kans. Gidsen leiden je graag rond in de Synagoge, het Stadhuis en de Gevangenpoort.

geopend op zondag 27 november 2022, van 13:00 uur tot 16:30 uur 

Ontdek het leven van vroeger en nu in de ENCI groeve

tijdelijke activiteit maastricht, Limburg, Sint-Pietersberg, Châlet D'n Observant  -  Ontdek wat er tussen 72 en 66 miljoen jaar geleden leefde in de Krijtzee en zie wat er nu leeft in de groeve

geopend op zondag 27 november 2022, 13:30 uur 

Wandeling met de boswachter Dwingelderveld

tijdelijke activiteit ruinen, Drenthe, Bezoekerscentrum Dwingelderveld  -  Trek je wandelschoenen aan en wandel mee met de boswachter in het Dwingelderveld.

geopend op zondag 27 november 2022, 14:00 uur 

Braakballen pluizen bij Hoeve Lichtenberg

tijdelijke activiteit maastricht, Limburg, Sint-Pietersberg, carréboederij Hoeve Lichtenberg  -  Wat zit er in die braakbal? Altijd al willen weten wat uilen eten? Kom braakballen pluizen en je komt erachter!

geopend op zondag 27 november 2022, 14:00 uur 

Boswachtersspreekuur bij de Belevenisboerderij Schieveen

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, Rotterdams platteland, Belevenisboerderij Schieveen  -  Vrijwillige boswachters van Natuurmonumenten houden een spreekuur bij de Belevenisboerderij Schieveen. Kinderen n volwassenen mogen hier alles vragen over het Rotterdams platteland en de diersoorten die hier voorkomen. Kom jij ook vragen stellen...

geopend op zondag 27 november 2022, 14:00 uur 

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Hulpboswachter Haagse Bos