Activiteiten vlakbij Sinterklaasweekend

Kerstmarkt kasteel Cannenburch Vaassen

tijdelijke activiteit vaassen, Gelderland, Kasteel Cannenburch (0.06km)  -  Kerstmarkt op het voorplein van kasteel Cannenburch, de sfeerlocatie voor een sprookjesachtige beleving. Ongeveer 80 kramen en stands met kerst- en of winter gerelateerde artikelen. Optredens en lekkernijen.

vandaag nog gesloten, geopend vrijdag 9 december 2022 t/m zondag 11 december 2022, van 13:00 uur tot 22:00 uur 

Prinsen- & Prinsessendagen Paleis Het Loo

tijdelijke activiteit apeldoorn, Gelderland (6.5km)  -  Prinsen en prinsessen verzamelen! Op Paleis Het Loo speel je deze zomer in eigen sprookje en leer je koninklijke manieren.

geopend, dinsdag 20 juli 2021 t/m donderdag 20 juli 2023, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Kasteel Cannenburch

vaassen, Gelderland (0.06km)  -  Beleef de geschiedenis in Kasteel Cannenburch, dat in de zestiende eeuw werd gekocht door de legendarische Gelderse veldheer Marten van Rossem.

geopend, 's maandags gesloten 

Actie: Snel tickets bestellen

Toer met een retro scooter over de Veluwe

vaassen, Gelderland (0.52km)  -  Toeren over de prachtige Veluwe, genieten van de natuur en misschien wel een smakelijke picknickmand voor onderweg. De stijlvolle retro scooters van Retro scooter verhuur Veluwe maken het iedereen gemakkelijk!

geopend op afspraak of bel +31 (0)578 62 39 92 

Cross over de Veluwe op een elektrische chopper

vaassen, Gelderland (0.56km)  -  Stap op een stoere elektrische chopper van E-scooter Vaassen en verken de Veluwe tot in de kleinste hoekjes. De e-chopper is geruisloos en mag overal komen waar gewone scooters niet welkom zijn!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Museum Vaassen Historie

vaassen, Gelderland (0.57km)  -  Bewoners uit Vaassen en omgeving kunnen de historie van hun woonplaats en haar industrieën opsnuiven in Museum Vaassen Historie.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad De Koekoek

vaassen, Gelderland (0.82km)  -  Stralend zonnetje? Geniet van waterpret in het water-, speel- en sportpark. Of vlucht bij minder mooi weer het overdekte zwembad binnen.

elke dag geopend 

Silverstar Ballooning

vaassen, Gelderland (0.99km)  -  Vaar mee op de wind met een ballonvaart van Silverstar Ballooning.

geopend, 1 april t/m 31 oktober 

Fasna Ballooning

vaassen, Gelderland (1.02km)  -  Fasna Ballooning organiseert ballonvluchten in het midden en oosten van Nederland. Zweef bijvoorbeeld over de Veluwe of bekijk de kronkelende rivier de IJssel vanuit het mandje onder de luchtballon!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 51 72 90 10 

Spelen en vissen in Gezinspark 't Smallert

emst, Gelderland (2.28km)  -  In Gezinspark 't Smallert is er voor de hele familie iets leuks te doen. In het grote speelpark vermaken de kinderen zich met de waterglijbaan, airtrampoline en de hoge glijbaan. En wie weet er een vis aan de haak te slaan bij de forellenvijvers?

elke dag geopend 

Wellnessresort Veluwse Bron

emst, Gelderland (2.75km)  -  De Veluwse Bron is het grootste wellnessresort van Nederland. Geniet hier onder andere van een Oosters badhuis, een gletsjergrot en een zwembad van natuursteen.

elke dag geopend 

Recreatiegebied Kievitsveld

emst, Gelderland (2.8km)  -  Recreatiegebied Kievitsveld wordt ook wel het 'best bewaarde geheim van de Veluwe' genoemd. Op het strand kunnen gasten heerlijk zonnen na een verfrissende duik in het meer.

elke dag geopend 

Klompenpad Schaverensepad

emst, Gelderland (2.88km)  -  Wandel op je dooie gemakje tien schitterende kilometers door de Emsterenk over het Klompenpad Schraverensepad. Ontdek het buitengebied van het Gelderse Emst, met zijn akkers, landgoederen en uitgestrekte bossen.

elke dag geopend 

Burnside Cablepark

emst, Gelderland (3km)  -  Heerlijk sporten op het water bij Sideburn Cablepark. Kom naar Emst voor een fantastische ervaring en leef je uit tijdens een middagje waterskiën of wakeboarden.

geopend, elke dag geopend 

Stalhouderij het Zwarte Paard

emst, Gelderland (3.97km)  -  Eén van de leukste manieren om een gebied te verkennen is te paard! Ontdek het Wissels Veen en de Tongerense hei met Stalhouderij het Zwarte Paard in Emst.

elke dag geopend 

Happy You Workshops

apeldoorn, Gelderland (4.16km)  -  Op zoek naar een creatief dagje uit? Volg dan een van de leuke workshops van Happy You! Van mozaïken tot leren tassen maken en werken met steigerhout.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 448 36 779 

Volg een leuke workshop bij Happy You in Apeldoorn

apeldoorn, Gelderland (4.16km)  -  Bij Happy You in Apeldoorn kun je terecht voor een leuke en leerzame make-up-workshop of creatief middagje. Kom snel langs voor een gezellige middag met je vriendinnen of collega's!

elke dag geopend 

Hip en creatief: workshops bij Happy You

apeldoorn, Gelderland (4.16km)  -  In een gezellige ambiance creatief aan de slag: dat is Happy You. Hippe en creatieve workshops waar je blij van wordt! Kies voor een workshop Steigerhout of Shadow Painting en ga voor een schitterend eindresultaat.

elke dag geopend 

Heggies Speelschuur

emst, Gelderland (4.39km)  -  Heggies Speelschuur is een gezellige, knusse binnenspeeltuin met ook veel buitenspeelmogelijkheden. Zowel bij goed weer als bij slecht weer is Heggies dus het juiste adres! Kom je ook spelen?

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag 

De Koperen Ezel

epe, Gelderland (4.71km)  -  De grootste attractie van kinderboerderij De Koperen Ezel zijn toch wel de vijftig lieve ezels, waar je een wandeling mee mag maken. Daarnaast is er een binnen- en een buitenspeeltuin en een eetcafé.

elke dag geopend 

Veluws Museum Hagedoorns Plaatse

epe, Gelderland (5.17km)  -  Het Veluws Museum Hagendoorns Plaatse in Epe is gevestigd in een boerderij. Het museum heeft wisselende tentoonstellingen, bijvoorbeeld over klederdracht.

geopend, open op woensdag en zaterdag - soms geopend op zondag, dinsdag, donderdag en vrijdag