1

Activiteiten vlakbij Coronaproof autopuzzel...

Kaarslicht in Vreeswijk

tijdelijke activiteit nieuwegein, Utrecht (5.19km)  -  Vreeswijk is omgetoverd tot een sprookje. De straatverlichting is uit en meer dan 10.000 lichtjes twinkelen je tegemoet. In de straten zingen koren, zijn er diverse activiteiten en een sfeervolle kerstmarkt.

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 13 december 2023, van 18:00 uur tot 22:00 uur 

The Little Match Girl Passion

tijdelijke activiteit nieuwegein, Utrecht, DE KOM (6.96km)  -  Ontroerende kerstspecial met loepzuivere stemmen, ragfijn spel en intrigerende klanken.

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 22 december 2023, van 20:15 uur tot 21:45 uur 

Koppelsteede Kerstmarkt

tijdelijke activiteit utrecht, Utrecht, Stadsboerderij Koppelsteede (8.08km)  -  Loop langs gezellige kraampjes met betaalbare cadeautjes en geniet van heerlijke versnaperingen en warme drankjes.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 16 december 2023, van 13:00 uur tot 16:30 uur 

Eigen kerstboom zagen of uitspitten

tijdelijke activiteit bunnik, Utrecht, Buitengoed de Boomgaard (8.54km)  -  Samen met je vader, moeder, opa en oma, broers of zusjes op zoek naar een prachtige boom in het dennenbos. In het kerstwinkeltje vind je warme lekkernijen en leuke hebbedingen.

geopend, zaterdag 25 november 2023 t/m vrijdag 22 december 2023 

Fort Werk aan de Korte Uitweg

tull en 't waal, Utrecht (0.08km)  -  Bezoek Fort KWU en ontdek het gezellige theehuis en terras in het prachtige natuur van Tull en Het Waal. Laat je verrassen op deze unieke locatie in Houten.

Werk aan het Spoel

culemborg, Gelderland (3.68km)  -  De cultuur spat er vanaf bij Werk aan de Spoel in Culemborg! Op deze plek ontmoeten mensen elkaar. Geniet van talloze toffe workshops en bewonder bijzonder kunstuitingen.

Stedelijk Museum Vianen

vianen, Utrecht (4.64km)  -  In het Stedelijk Museum Vianen is er werk van hedendaagse kunstenaars en historisch erfgoed van de stad te zien.

Museumwerf Vreeswijk

nieuwegein, Utrecht (4.89km)  -  Museumwerf Vreeswijk biedt met exposities en gerestaureerde oude schepen inzicht in de oude scheepsbouw, de aandrijving van vroegere schepen en de gangbare typen destijds. Het museum restaureert ook oude schepen.

Elisabeth Weeshuis Museum

culemborg, Gelderland (5.41km)  -  Tot 1952 woonden er nog weeskinderen, nu wordt het gebuikt als museum: het Elisabeth Weeshuis. Ga terug in de Culemborgse historie en ontdek alles over de wezenzorg. De geschiedenis leeft hier nog steeds.

GlowGolf Houten

houten, Utrecht (5.77km)  -  Bezoekers wanen zich diep in de oceaan omringd door de vissen en het koraal tijdens een potje GlowGolf in Houten!

Speelbos Nieuw Wulven

houten, Utrecht (5.88km)  -  Een bos om in te verdwalen, om hutten in te bouwen en met modder te spelen. Het Speelbos Nieuw Wulven is een plek waar kinderen de regels bepalen en hun fantasie de vrije loop laten.

Jumpsquare Nieuwegein

nieuwegein, Utrecht (5.98km)  -  Kom jumpen bij indoor trampolinepark Jumpsquare Nieuwegein en ontdek de verschillende attracties zoals de Tumbling lane, waar je al je tricks kunt oefenen of doe één van de uitdagende Airpark parcours.

Huur een oldtimer

nieuwegein, Utrecht (6.12km)  -  Maak een plezierritje of huur een oldtimer voor de bruiloft. Met de oldtimers van huureenoldtimer.nl steel je de show.

Reizend Scoutingmuseum

culemborg, Gelderland (6.49km)  -  Van padvinders tot scouts; het Reizend Scoutingmuseum biedt een uitgebreid overzicht van het verleden en heden van de Scouting.

Natuurcentrum De Schaapskooi

schoonrewoerd, Utrecht (6.54km)  -  Natuurcentrum De Schaapskooi herbergt de Natuur- en Vogelwacht De Vijfheerenlanden. Hier worden veel activiteiten georganiseerd met betrekking tot de natuur.

Kinderboerderij IJsselstee

nieuwegein, Utrecht (6.62km)  -  Kinderboerderij IJsselstee is een plek waar kinderen gezellig met dieren kunnen knuffelen. Er wonen op de boerderij konijnen, geiten, ezels, varkens en nog veel meer nieuwsgierige dieren.

Test de supersnelle Wavesurfer van Down Under

nieuwegein, Utrecht (7.49km)  -  Voor wavesurfen of bodyboarden hoeft het niet zonnig te zijn. Bij Down Under bedwing je de golven lekker binnen. Pak een bodyboard of waveboard en probeer de Wavesurfer. Op vrijdag- en zaterdagavond extra gaaf met feestelijke discoverlichting!

Hollandse Waterlinie

bunnik, Utrecht (7.79km)  -  Nederlands laatste verdediging tegen de vijand: de Hollandse Waterlinie. Bezoek dit historische stukje Nederland en geniet van prachtige natuur en spannende forten met leuke activiteiten!

Monkey Town IJsselstein

ijsselstein, Utrecht (7.98km)  -  Rennen, klimmen, glijden springen, het kan allemaal in Monkey Town IJsselstein. Geschikt voor kinderen van alle leeftijden.

Bowling en Partycentrum Nieuwegein

nieuwegein, Utrecht (8.11km)  -  Maak van het oer-Amerikaanse bowlen een interculturele ervaring! Geniet na het bowlen bijvoorbeeld van een Javaans buffet, kom tafelgrillen of boek bijvoorbeeld één van de bbq-arrangementen.

Mountain Network Nieuwegein

nieuwegein, Utrecht (8.21km)  -  Kom klimmen onder de rook van Utrecht. Dit onderscheiden klimcentrum van Nieuwegein is zeer indrukwekkend. Naast klimmen is het ook mogelijk om lekker te eten.

Kidsklompenpad Slagmaat

bunnik, Utrecht (8.49km)  -  Wandel door een fort, door een speelbos en langs leuke waterplekjes. Het Slagmaatpad is een avontuurlijk pad helemaal gericht op kinderen.

Fort bij Vechten

bunnik, Utrecht (8.53km)  -  Het prachtige Fort bij Vechten is een leuke stop tijdens een fietstocht door het Utrechtse landschap. Ontdek de roerige geschiedenis van het fort en bezoek het Waterliniemuseum.

Het Waterliniepad

bunnik, Utrecht (8.53km)  -  Op het Waterliniepad loop je in zestien etappes van Volendam via Utrecht naar Dordrecht. In totaal 350 kilometer wandelplezier langs talloze forten, fraaie vestingstadjes en door nieuwe natuurgebieden.

Mereveld

utrecht, Utrecht (8.56km)  -  Mereveld is een luxe accommodatie op een prachtige locatie, voor een sprankelende bruiloft, geslaagd evenement of stijlvol congres.

Museum IJsselstein

ijsselstein, Utrecht (8.61km)  -  Leer alles over de geschiedenis van IJsselstein bij Museum IJsselstein! De geschiedenis komt hier bijna tot leven...

Korenmolen De Windotter

ijsselstein, Utrecht (8.69km)  -  Ben je op zoek naar echt ambachtelijk meel, bezoek dan de molenwinkel van korenmolen De Windotter in IJsselstein. Dit meel komt rechtstreeks van de molenstenen en smaakt net als vroeger! Niet te missen: de molen is één van de grootste van Nederland.

BeLEEF Navigames AutorallyBeLEEF Navigames Autorally

BeLEEF Navigames Autorally

Nu tot € 10,- korting Volg het kompas van RLLY en speel een leuk navigatiespel tijdens een autorally. Op weg naar een onbekende bestemming! Onderweg kom je allerlei leuke opdrachten tegen, die je uit moet voeren om punten te halen.

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Coronaproof autopuzzel kerstuitje