Activiteiten vlakbij Eighty5ive X Club Talks

Janneke Bijl

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, Theater Zuidplein  -  Janneke Bijl wil geen kind en geen huis dat haar persoonlijkheid weerspiegelt. Maar wat dan wel? Hoe stel je doelen als je een weekendje Veluwe zo leuk vindt als een maand Curaçao? Ze gooit haar gedachten deze avond op je los. Gortdroog en geestig.

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 1 december 2021, 20:00 uur 

'nuff said x flow x theater zuidplein

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, Theater Zuidplein  -  Kom onbezorgd lachen én geniet van live muziek en spoken word. ‘Nuff Said zorgt voor vers podiumplezier. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word. No nonsens, global en local.

vandaag nog gesloten, geopend op donderdag 2 december 2021, 20:00 uur 

Glen faria

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, Theater Zuidplein  -  Eerste theaterprogramma van Glen Faria. Hij is zanger, songwriter, kan rappen en heeft je óók nog veel te vertellen. Glen doet een boekje open over liefde, zelfbeeld, zichzelf en zijn gezin. Kom dicht(er)bij Glen en ontdek wie hij écht is.

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 3 december 2021, 20:00 uur 

The story of etta james

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, Theater Zuidplein  -  Zes vriendinnen, zes zangeressen, allen met roots in de soulmuziek. Maureen Pengel, Ms. Kingflower, Denise Jannah, Farida Merville, Maureen Fernandes en Lucille Young-Afat brengen een swingend eerbetoon aan de zangers Etta James.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 5 december 2021, 20:00 uur 

Saman amini

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, Theater Zuidplein  -  Muzikaal programma van Saman Amini over integratie. Iets wat Saman zelf heeft moeten doormaken toen hij ruim vijftien jaar geleden van Iran naar Nederland vluchtte. Hij neemt je mee door zijn persoonlijke reis.

vandaag nog gesloten, geopend op maandag 6 december 2021, 19:30 uur 

Javier guzman

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, Theater Zuidplein  -  In 2021 kan cabaretier Javier Guzman het natuurlijk niet af laten weten. Dit is een jaar dat besproken móet worden. Hij is zoals altijd scherp van tong en zijn grappen liggen overal op de loer.

vandaag nog gesloten, geopend op donderdag 9 december 2021, 20:30 uur 

Zoutmus

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, Theater Zuidplein  -  Een duik in het zoute universum! Vol scenes die altijd uit de hand lopen. Met veel live muziek. Lachen tot je tanden in de fik vliegen. Sorry alvast. Waar de avond verder over gaat? Dat weet niemand. Houd je vast. De chaos gaat beginnen.

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 10 december 2021, 20:00 uur 

Michelle david & the true-tones

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, Theater Zuidplein  -  Michelle David & The True-tones komen de dagen voor Kerst het podium verlichten met een feestelijke kerstset. Daarbij wordt er een brug geslagen tussen het christelijke kerstfeest met de geboorte van Jezus en de Amerikaanse interpretatie daarvan.

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 10 december 2021, 20:30 uur 

Michelle david & the true-tones

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, Theater Zuidplein  -  Een aantal jaar geleden heeft Joke een prachtige Kerst CD uitgebracht met de titel ‘When Christmas is near’. De nummers van dit album komen deze avond voorbij.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 11 december 2021, 20:00 uur 

Nesim el ahmadi

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, Theater Zuidplein  -  Allereerste cabaretvoorstelling van deze Rotterdamse vlogger, rapper en presentator. Als je niet precies van tevoren hoeft te weten waar je aan toe bent, ben je hier aan het juiste adres. Het wordt dik. Dat is zeker.

vandaag nog gesloten, geopend op donderdag 16 december 2021, 20:00 uur 

155 stuk

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, Theater Zuidplein  -  Nieuwe show vol dans en humor van deze creatieve breakdancecrew! Vier stuks jongens die zin hebben om dingen stuk te maken in een wereld die aan stukken ligt.

vandaag nog gesloten, geopend op donderdag 16 december 2021, 20:00 uur 

RouÉ verveer & zo! gospel choir

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, Theater Zuidplein  -  Bijzondere theaterspecial met cabaretier Roué Verveer en het ZO! Gospel Choir. Kom langs voor het échte kerstgevoel en een flinke dosis vrolijkheid.

vandaag nog gesloten, geopend op donderdag 23 december 2021, 20:00 uur 

Concept van giorgio costa

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, Theater Zuidplein  -  Drie upcoming makers vullen ieder een blok van 10, 20 of 30 minuten met hun nieuwste materiaal. Dit kan in het genre dans, theater, spoken word of een combinatie van dit alles zijn. Iedere editie is anders: laat je overdonderen!

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 29 december 2021, 20:00 uur 

Expo FIOD-Fraudebestrijding

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, Belasting & Douane Museum  -  FIOD-Fraudebestrijding is een tentoonstelling en escaperoom in één. Stap in de schoenen van een FIOD-rechercheur en ga zelf aan de slag.

geopend, zaterdag 5 juni 2021 t/m zondag 31 oktober 2021 

Smokkel tijdens Napoleon

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, Belasting & Douane Museum  -  Tussen 1795 en 1814 kwam Nederland onder toenemende Franse invloed en heerschappij. Aan de hand van prenten en schilderijen nemen we u mee naar dit stukje geschiedenis van Nederland.

geopend, zaterdag 5 juni 2021 t/m zondag 9 januari 2022 

Tussen Poen & PLatzak

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland  -  Interactieve tentoonstelling vol portemonnees met een verhaal. Leuk en leerzaam voor het hele gezin.

geopend, vrijdag 16 juli 2021 t/m zondag 27 maart 2022, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Magnetisch Noorden.

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland  -  Betoverende landschappen, met daarachter een donker verleden. Canada verbeeld in schilderkunst in de expositie Magnetisch Noorden.

geopend, zaterdag 11 september 2021 t/m zondag 9 januari 2022, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Poppentheater de Fighter speelt Het lelijke eendje

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, Zeesleper de Fighter  -  Poppentheater de Fighter speelt Het lelijke eendje van HC Andersen.

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 20 oktober 2021, van 14:00 uur tot 15:00 uur 

Poppentheater op de Fighter: Het blauwe lichtje

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, Schip de Fighter  -  Als de soldaat op zijn weg naar huis een blauw lampje zoekt een niet zo vriendelijke dame, vindt hij het lichtje met toverkracht. De soldaat laat de prinses ontvoeren maar de koning komt erachter waar ze is. Een spannend verhaal.

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 27 oktober 2021, van 14:00 uur tot 15:00 uur 

Poppentheater op de Fighter: Het blauwe lichtje

tijdelijke activiteit rotterdam, Zuid-Holland, Schip de Fighter  -  Als de soldaat op zijn weg naar huis een blauw lampje zoekt een niet zo vriendelijke dame, vindt hij het lichtje met toverkracht. De soldaat laat de prinses ontvoeren maar de koning komt erachter waar ze is. Een spannend verhaal.

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 3 november 2021, van 14:00 uur tot 15:00 uur