Winterwandeling met snert in de Vreugderijkerwaard UITagenda activiteiten

UITagenda Wandelen, fietsen en spelen op de 's-Gravelandse Buitenplaatsen

Bekijk de activiteiten van Wandelen, fietsen en spelen op de 's-Gravelandse Buitenplaatsen. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Fatbike tour op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

08-05-21 Creatief Avonturier Erwin Zantinga neemt je mee op excursie langs de randen van Schiermonnikoog met een stoere fatbike. Deze fietstocht is de avontuurlijke tour voor de sportieve eiland ontdekker.

Op zoek naar de Schotse hooglanders De Steeg »

08-05-21 Ga mee met onze gids op zoek naar de Schotse hooglanders op Veluwezoom

Yoga aan zee op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

09-05-21 Voor iedereen! Met je voeten in het zand, de wind in je haren, de zon op je huid en de eindeloze zee en ruimte om je heen: een heerlijke yoga ervaring.

OERRR Eten uit de natuur in ’s-Graveland »

09-05-21 Wandel mee met de boswachter en ga op zoek naar eetbare planten uit de natuur en bak een broodje boven een knapperend vuurtje. Deze wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar.

Fatbike tour op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

09-05-21 Creatief Avonturier Erwin Zantinga neemt je mee op excursie langs de randen van Schiermonnikoog met een stoere fatbike. Deze fietstocht is de avontuurlijke tour voor de sportieve eiland ontdekker.

Ontdek de rododendrons van buitenplaats Gooilust in 's-Graveland 's-Graveland »

09-05-21 16-05-21 Wandel mee met de boswachter en ontdek de rododendrons op buitenplaats Gooilust in s-Graveland. Deze wandeling is voor volwassenen en duurt ongeveer 1,5 uur.

OERRR Ontdek de geluiden uit het bos in 's-Graveland »

16-05-21 Ga samen met de boswachter opzoek naar de geluiden van het bos. Wat hoor je? En waar komen die geluiden vandaan? Deze wandeling is speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar en duurt anderhalf uur. Ga op pad en maak daarna je eigen bosgeluid!

Yoga aan zee met je kind Schiermonnikoog »

16-05-21 Samen ontspannen en plezier maken. Echt even aandacht voor elkaar: dat is yoga met je kind.

Eendenkooitocht van OERRR door Het Aalkeetbuiten in Midden-Delfland Maasland »

16-05-21 - 18-05-21 Heb jij altijd een kijkje willen nemen in de eeuwenoude eendenkooi in Midden-Delfland? Dit is je kans! Ontdek tijdens deze wandeling hoe het hier rond de eendenkooi vroeger in z'n werk ging. De kooiker neemt je mee terug in de tijd!

‘Van Aalscholver tot Zomertaling’ – Online lezing over moerasvogels »

19-05-21 Boswachter Ronald Messemaker is al veertig jaar fervent vogelaar. In zijn lezing van Aalscholver tot Zomertaling neemt hij je mee naar de veelzijdige vogelwereld van De Wieden, een fantastisch vogelparadijs in Overijssel. In dit weidse landschap met z'n hooilanden, kolkjes, trekgaten, rietvelden en moerasbos wemelt het van de vogels. Startend en eindigend met de winter passeren talrijke soorten de revue, met tips waar en wanneer je al die vogels kunt zien.

Natuurmonumenten als erfgoedorganisatie Molenhoek »

20-05-21 Natuurmonumenten is meer dan bekend als natuurbeschermingsorganisatie. Maar minder bekend is dat de vereniging ook een van de grootste particuliere erfgoedbeheerders van Nederland is. Laat je donderdagavond 20 mei om 19.30 uur meenemen door erfgoed specialist Michiel Purmer.

Workshop vachtvilten op De Onlanderij Eelderwolde »

21-05-21 Ontdek de oudste manier van textiel maken op De Onlanderij! Tijdens de workshop vachtvilten ga je intensief aan de slag en maak je in n dag een eigen kleed. De gehele dag zal verzorgd worden door Annemieke van Mooimiek en de horeca van De Onlanderij.

Wadlopen vanaf Brakzand naar Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

22-05-21 Na een korte boottocht word je afgezet op de zandplaat Brakzand. Vanaf daar start de wadlooptocht van ongeveer 3 uur naar Schiermonnikoog.

Voorjaarswandeling door de Zeepeduinen met lunch Burgh-Haamstede »

22-05-21 Tijdens deze wandeling door de ongerepte Zeepeduinen geniet je van het gevarieerde duinlandschap. Je eindigt de wandeltocht met een lunch bij pension Even Buiten.

Fatbike tour op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

22-05-21 Creatief Avonturier Erwin Zantinga neemt je mee op excursie langs de randen van Schiermonnikoog met een stoere fatbike. Deze fietstocht is de avontuurlijke tour voor de sportieve eiland ontdekker.

OERRR Eten uit de natuur in ’s-Graveland »

22-05-21 Wandel mee met de boswachter en ga op zoek naar eetbare planten uit de natuur en bak een broodje boven een knapperend vuurtje. Deze wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar.

Yoga aan zee op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

23-05-21 Voor iedereen! Met je voeten in het zand, de wind in je haren, de zon op je huid en de eindeloze zee en ruimte om je heen: een heerlijke yoga ervaring.

Wadlopen vanaf Brakzand naar Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

23-05-21 Na een korte boottocht word je afgezet op de zandplaat Brakzand. Vanaf daar start de wadlooptocht van ongeveer 3 uur naar Schiermonnikoog.

Fatbike tour op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

23-05-21 Creatief Avonturier Erwin Zantinga neemt je mee op excursie langs de randen van Schiermonnikoog met een stoere fatbike. Deze fietstocht is de avontuurlijke tour voor de sportieve eiland ontdekker.

Yoga aan zee met je kind Schiermonnikoog »

23-05-21 Samen ontspannen en plezier maken. Echt even aandacht voor elkaar: dat is yoga met je kind.

Ontdek de historie van Frans Blaauw en Louise Six op Gooilust 's-Graveland »

24-05-21 Ga mee met de boswachter door het Bos van Blaauw en ontdek de historie van Frans Blaauw en Louise Six op buitenplaats Gooilust in s-Graveland. Deze twee uur durende wandeling, inclusief een bezoek aan de uit 1823 daterende Siertuin, is voor volwassenen.

Fatbike tour op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

24-05-21 Creatief Avonturier Erwin Zantinga neemt je mee op excursie langs de randen van Schiermonnikoog met een stoere fatbike. Deze fietstocht is de avontuurlijke tour voor de sportieve eiland ontdekker.