Easter Ride & Bite, autopuzzeltocht & hightea UITagenda activiteiten

UITagenda Fort Vuren, gezelligste fort van de Waterlinie

Bekijk de activiteiten van Fort Vuren, gezelligste fort van de Waterlinie. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

The Masked Singer Oudewater Oudewater »

17-04-21 Vrienden van Oudewater organiseert op 10 en 17 april een aflevering van The Masked Singer Oudewater.

Wandelen en take away Vuren »

17-04-21 - 18-04-21 Kom dit weekend uitwaaien bij Fort Vuren en geniet van de lekkere take away. Wat dacht je van een goed glas wijn of een pistolet met huisgemaakte tonijnsalade. Of gewoon een stevige koffie to go. Ook kan je hier een fiets huren voor.

TakeAway met wame dranken en versnaperingen Abcoude »

17-04-21 - 18-04-21 Verscholen in het groen ligt Fort bij Nigtevecht aan een rustig weggetje bij het Amsterdam-Rijnkanaal. Op zaterdag en zondag is het "Knakenfort" geopend voor een lekker kop koffie, huisgemaakte taart of tosti to go. Wandelen of fiets langs.

Elke zondag Takeaway Weesp »

18-04-21 Op Fort Uitermeer in Weesp zit Paviljoen Uit & Meer, waar je heerlijk kunt neerstrijken na een fietstocht of wandeling. Het fort is elke zondag open voor take away. Dus maak een rondje Weesp of Naardermeer en breng een bezoek aan dit fort.

Wandelen en take away Vuren »

24-04-21 - 25-04-21 Kom dit weekend uitwaaien bij Fort Vuren en geniet van de lekkere take away. Wat dacht je van een goed glas wijn of een pistolet met huisgemaakte tonijnsalade. Of gewoon een stevige koffie to go. Ook kan je hier een fiets huren voor.

TakeAway met wame dranken en versnaperingen Abcoude »

24-04-21 - 25-04-21 Verscholen in het groen ligt Fort bij Nigtevecht aan een rustig weggetje bij het Amsterdam-Rijnkanaal. Op zaterdag en zondag is het "Knakenfort" geopend voor een lekker kop koffie, huisgemaakte taart of tosti to go. Wandelen of fiets langs.

C-fort sessie April Maarssen »

25-04-21
Beate werd op zeer jonge leeftijd op slag verliefd op de harp en speelt al vanaf haar zesde jaar. Ze studeerde aan het Utrechts Conservatorium, waar ze summa cum laude haar mastergraad behaalde en omschreven werd als een waanzinnig talent, technisch geweldig, een allround musicus met een enorme vertelkracht en een heel eigen muzikale identiteit.

Beate is geboeid door de impact die muziek op mens en maatschappij kan hebben, en heeft daarin een avontuurlijke en onderzoekende houding om hier invulling aan te geven. Ze organiseert projecten waarin luisteraars centraal staan en muziek op een laagdrempelige en veelzijdige manier gepresenteerd wordt.

In de pauzes is er uiteraard gelegenheid om een drankje te bestellen en na afloop zorgen we voor lekkere hapjes en een daghap. Blijf je gezellig eten?

Elke zondag Takeaway Weesp »

25-04-21 Op Fort Uitermeer in Weesp zit Paviljoen Uit & Meer, waar je heerlijk kunt neerstrijken na een fietstocht of wandeling. Het fort is elke zondag open voor take away. Dus maak een rondje Weesp of Naardermeer en breng een bezoek aan dit fort.