Open Toptrouwlocatie Route UITagenda activiteiten

UITagenda Waterliniemuseum Fort bij Vechten

Bekijk de activiteiten van Waterliniemuseum Fort bij Vechten. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Kazernekeuken Nieuwersluis »

02-02-22 - 31-12-22 Vanaf woensdag 2 februari gaat de Kazernekeuken op Fort Nieuwersluis weer open. Je kan dan weer komen genieten van koffie/thee, diverse sappen, heerlijke huisgemaakte taarten & andere zoete lekkernijen en lunch.#fort #nieuwersluis

De Waanzinnige Boomhut: Ruimtereis Bunnik »

29-01-22 - 30-06-22 Kinder-Doe-Expo De Waanzinnige Boomhut editie: Ruimtereis

Het is zover...

Het vervolg van de Waanzinnige Boomhut expositie. De komende editie staat helemaal in teken van de ruimte. Volg Andy en Terry op hun avontuur tijdens deze interactieve expositie. De tentoonstelling bestaat uit verschillende opdrachten en spelletjes die je kunt uitvoeren. Zo win je aan het einde je eigen ruimte certificaat Er zijn verschillende ruimtes gecreerd in thema van het laatste boek van de Waanzinnige Boomhut. Van sterrenkijken, speuren door een spiegelkamer, tot het bezoek van planeet Blobdromeda, je ziet het allemaal.

Prijzen
Er geldt een toeslag van 2,50 euro op de entreeprijs van het museum (6 euro). Dit is onder andere voor het opdrachtenboekje, gehaald kan worden bij de museumbalie. Vanaf hier krijg je verdere instructie en kan je reis beginnen. Ouders betalen geen toeslag.

Deze expositie is gericht op kinderen van 6-12 jaar

Let op:
  • De expositie is deels toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
  • n ruimte bevat snelle en felle licht flitsen, hier loopt een alternatieve route langs.

Fort en Food Bunnik »

05-06-22 - 06-06-22 Geen zin om zelf te BBQ-en in de achtertuin? Kom dan langs bij het leukste (kindvriendelijke) foodfestival van Midden-Nederland! Wij verwelkomen jullie op zondag 5 en maandag 6 juni op Fort bij Vechten.

33PlusParty Bunnik »

06-08-22 - 07-08-22 Kom naar 33PlusParty, het leukste dansfeest voor 30+ in de mooiste lokaties met de beste dansbare platen van de jaren 70 tot nu. Het feest is op 6 augustus.

Openstelling met rondleiding bunker Rijswijk Rijswijk »

07-08-22 Museum Bescherming Bevolking - Bunkercomplex Park Overvoorde heeft op zondag 7 augustus weer een openstelling met rondleiding. Reserveer nu je plek voor een boeiende rondleiding door deze bijzondere locatie.