Trouwen in een rustieke ambiance in Utrecht

Trouwen in een rustieke ambiance in Utrecht

Trouwen op een historische locatie

Een wereld aan mogelijkheden

Fort aan de Klop, met zijn monumentale bebouwing, het groen van het fortterrein en de fort wal die de stad en haar geluiden buiten sluit, vormt een bijzonder decor voor een bijzondere dag. Op verschillende plekken op het fort kunnen jullie elkaar het jawoord geven, toosten en samen met familie en vrienden borrelen en dineren. Wij helpen jullie graag met het samenstellen van je dag. De arrangementen en mogelijkheden verschillen per seizoen.

Overnachten in de herberg
Met jullie gezelschap overnachten behoort, onder de voorwaarden, ook tot de mogelijkheden. Wij bieden verschillende appartementen en een ruime slaapzolder. Er kunnen maximaal 50 gasten bij ons overnachten. In de herberg vind je volledig uitgeruste keukens, sanitair en sfeervolle verblijfsruimtes. In de zomer is het zelfs mogelijk om met jullie gasten op onze camping te overnachten. Op doordeweekse dagen is er de mogelijkheid om zelf de catering te verzorgen.

Rustieke sfeer
Fort aan de Klop leent zich niet voor luidruchtige feesten met live muziek of Djs. De rustieke sfeer van het fort is juist de reden om voor onze locatie te kiezen.

Trouwen in een rustieke ambiance in Utrecht

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.