Kamperen op een fort in Utrecht

Kamperen op een fort in Utrecht

Van april t/m medio september ben je van harte welkom om je tent op te komen zetten op onze wallen. Een stadscamping met de sfeer van een natuurkampeerterrein: dat is camping Fort aan de Klop in Utrecht. Op de wallen van het fort is plaats voor 25 tenten. Ideaal voor wandel- en fietstrekkers, een weekendje weg of een buurt-kampeerweekend.
Onze camping biedt geen plaatsen voor caravans, vouwwagens en campers. Het fort is namelijk autovrij. Parkeren kan vlakbij het fort. Honden zijn welkom maar wel aangelijnd. Je kunt maximaal 7 dagen op het kampeerterrein verblijven.

In de stad, maar toch buiten
Een fietstocht of wandeling langs de Vecht? Of toch liever een dagje musea bezoeken in Utrecht? Fort aan de Klop biedt het allebei. Het centrum van Utrecht ligt op een kwartier fietsafstand. Fietsen zijn bij ons te huur. Blijf je liever een dagje rusten bij het fort? Ook dat is mogelijk! De brasserie is in het kampeerseizoen van dinsdag tot en met zondag vanaf 10.00 uur open voor ontbijt, lunch, diner of gewoon om wat te drinken. En op het grote terrein kun je heerlijk voetballen, picknicken of spelletjes doen.

Tarieven per nacht
Per tent 6,50
Per persoon 6,50
Kinderen tot en met 4 jaar gratis
Onze prijzen zijn inclusief toeristenbelasting en BTW en de douches zijn gratis.

Een rustige camping
Het fortterrein straalt rust uit. Daarom is geluidsapparatuur niet toegestaan op het kampeerterrein. En na zonsondergang geldt de avondrust: we vragen je de rust van onze buren en andere overnachtingsgasten te respecteren.

Kamperen op een fort in Utrecht

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.