Kanotocht over de Linge
Kanotocht over de Linge

Deze vestiging bevindt zich aan de Rand van De Middeleeuwse Glasstad Leerdam. Gelegen tussen Royal Leerdam Glasfabriek en het Hofje van Mevrouw van Aerden ligt onder de schaduw van de fraaie stadswallen, het paviljoen PrikkeLinge. In dit uniek gelegen pand met terras aan de Linge bevind zich ook onze Verhuur en Ticketoffice voor kanos, fietsen en rondvaarten. 

Uw fiets of kanotocht start vanaf dit punt gelegen aan de rand van het voor het voor shopping-liefhebbers zeer aantrekkelijke centrum. U vind in een van de vele winkeltjes een keuze uit streekproducten en met name het glas is hier uitstekend vertegenwoordigt. Maar ook voor diegene die liever een terrasje pikken en een biertje drinken met een stukje kaas, uiteraard Leerdammer zijn er vele mogelijkheden. 

Kano- en fietsverhuur De Betuwse Stromen (geen postadres), Veerstoep 2, 4142 LA Leerdam

Het startpunt van uw kanotocht over de Linge of uw fietstocht langs de Linge. U huurt een kano voor een dag of dagdeel. Wij beschikken over een groot aantal kajaks en Canadese kanos in diverse modellen en uitvoeringen. U kunt een kanotocht starten vanuit 3 locaties; Enspijk, Leerdam en Geldermalsen. Bij een combitocht vaart u met de kano naar een vooraf afgesproken punt en fietst u terug.