Escape spel op Fort Vechten
Escape spel op Fort Vechten

De rage van dit moment: Escape Room. Maar wij gaan over de top met: Fort Escape in het historische Fort bij Vechten in Bunnik, Utrecht. Mysterieuze afgesloten ruimtes, afgewisseld met uitdagende en actieve (buiten)opdrachten op het fort. Zeer geschikt voor grote groepen vanaf 30 personen. De verschillende teams worden uitgerust met een moderne Smartphone om de juiste route dwars door het historisch Fort te ontdekken. Historisch oud en digitaal nieuw ontmoeten elkaar in deze bizarre Escape Game.

Een ontsnapping binnen 3 uur. Dat is de opdracht! Logisch nadenken en samenwerking vormen de sleutel tot de ontsnapping. Lukt het u door het juist oplossen van o.a. puzzels, opdrachten en raadsels in  drie zones, uiteindelijk te ontsnappen aan een dreigende ondergang? Beleef een onvergetelijk, spannend en vaak hilarisch ontsnappingsspel dat u niet snel zal vergeten! En dat komt ook zeker door de locatie!

Een Teambuilding Experience geschikt voor groepen van 30 tot 90 personen (meer in overleg). Een spannende en gezonde competitie tussen de teams. Ontdek nieuwe kwaliteiten van uw collegas en ontdek de creativiteit binnen het team bij het benaderen en uitvoeren van de vragen en opdrachten. Fort Escape Utrecht kan worden uitgebreid met een heerlijke lunch en / of barbecue.

 

Escape spel op Fort Vechten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.