1

Symposia en presentaties
Symposia en presentaties

Symposia en presentaties
Als  u een inspirerende locatie voor uw bijeenkomst zoekt, dan is Fort Vechten de ideale plek. Het fort is centraal gelegen en goed bereikbaar. Wij ontvangen u en uw gasten graag in onze volledig gerestaureerde zalen.
Mini-symposium, theateropstelling
In de Reversezaal richten we n van deze gewelven in voor de plenaire bijeenkomst, met de stoelen in theateropstelling. De twee andere richten we voor u in voor bijvoorbeeld  workshops, koffie, lunch, borrel of diner.
Barak Z heeft meer ruimte  voor een theateropstelling. U kunt de workshops geven in een van de chambrees van de bomvrije kazerne.
Bedrijfspresentaties of -bijeenkomsten, van 20 tot 200 personen
De zalen zijn ook uitermate geschikt voor het houden van bedrijfspresentaties. U ontvangt uw relaties in een sfeervolle, representatieve ruimte. U kunt de ruimte gebruiken en inrichten als beursvloer of inrichten voor presentaties en workshops.
Koffie en thee staan klaar en op verzoek serveren onze koks een heerlijke lunch of diner. Als afsluiting van de dag kunt u lekker naborrelen.
Presentatie apparatuur is aanwezig en kunt u bij ons reserveren. 
Fortactiviteiten
Een wandeling over het fort, al dan niet met rondleiding,  verfrist de geest; de deelnemers  gaan met hernieuwde energie op naar het volgende programmaonderdeel. U kunt ook kiezen voor een actievere invulling van de dag met spectaculaire High Events of teamopdrachten. Klik hier voor meer informatie.
Meer informatie
Wilt u op deze unieke locatie een congres, workshop, seminar of (product) presentatie verzorgen?

Mail: boekingen@fortvechten.nl

Symposia en presentaties
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.