Fier Kookworkshops

Fier Kookworkshops

Kookworkshops
Bent u op zoek naar de ideale locatie voor een uitje? Bij Fier kook je op een unieke locatie en wordt alles tot in de puntjes verzorgd tijdens een van onze kookworkshops. Tijdens de workshop neemt de chef u mee op ontdekkingsreis naar andere culturen of leert u juist de lekkerste dingen bereiden met een beperkt aantal ingredinten, afhankelijk van het thema dat u kiest. Gaat u met ons mee op ontdekkingsreis?

De chef heeft 7 prachtige thema kookworkshops vooraf samengesteld waaruit u kunt kiezen: Klassiek Frans, Italiaans puur en simpel, Zat-ik-maar-op-Bali, Aziatische streetfood-box, Food rescue, Plantenrijk, Peruviaans.

Programma (4-uurs arrangement)
Bij aanvang van de workshop word u ontvangen in onze kookstudio met een heerlijk aperitief. Vervolgens krijgt u uitleg over de ingredinten en het menu. Ieder krijgt de verantwoordelijkheid voor een element van het menu. Handen wassen en schorten aan. Daarna word u aan het werk gezet. Tijdens het koken is er voldoende tijd om bij te kletsen, wijn te drinken en bij elkaar in de pannen te kijken. Na ongeveer 1,5 uur gaat u aan tafel om te genieten van u eigen gemaakte culinaire hoogstandjes. Tussendoor gaat u nog kort de keuken in voor de laatste handelingen aan het gerecht. Het programma wordt afgesloten met koffie en thee.
Alle recepturen die behandeld zijn tijdens de kookworkshop worden na afloop per e-mail toegezonden. Een culinaire workshop onder begeleiding van een chef kok kost  75,- incl. BTW. 
Dit arrangement is inclusief:
Een 3 gangen diner
Welkomst aperitief
passende wijnen
bronwater
frisdranken
bier
koffie en thee
de receptuur

Aantal personen
Het minimaal aantal personen wat kan mee doen aan een kookworkshop bij Fier is 12 personen. Het maximaal aantal deelnemers is 30 personen. Tot 18 personen in Kazematten. Van 18-30 personen in De Loods.

Aanvang
Duur arrangement: 4 uur
Aanvang 18.30 uur
Einde 22.30 uur
Deze tijden zijn slechts een voorbeeld van wat mogelijk is. I.o. kan eerder of later gestart worden. Dit arrangement is te boeken van maandag t/m donderdag. Weekenddagen in overleg.

Kookclubs
Wilt u samen met een groep kennissen op regelmatige basis u culinaire kunsten ontwikkelen en vooral gezellig aan de slag gaan? Fier Bussum is een ideale plek voor kookclubs. Wat ons betreft kan iedere kookclub op een ander niveau koken. In overleg met onze chef stellen wij een programma op maat samen voor uw kookclub. Onze Chef begeleidt u aan de hand van de door u gekozen menus op professioneel niveau en zorgt voor inspirerende en vernieuwende kooktechnieken.
Heeft u interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op.

Fier Kookworkshops

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.