">
">

Dagworkshop Beeldhouwen in steen
Dagworkshop Beeldhouwen in steen

Dagworkshop Beeldhouwen in steen 19-5:
Een dagje op ontdekkingsreis in de wereld van steen.

1-daagse deelname:
Op een prachtige locatie middenin de uiterwaarden van de Lek maak je in 1 dag van een klein stukje ruwe speksteen een mooi gepolijst beeldje, je gaat naar huis met een leuk n uniek resultaat. Speksteen is een zeer zachte steensoort, waarin met raspen, mesjes en schuurpapier wordt vormgegeven.

De 1-daagse workshop is met name bedoeld voor diegenen die eens een dagje willen proeven aan het beeldhouwen in steen, ervaring is dus niet vereist.
Alle benodigde materialen en gereedschappen zijn in het atelier aanwezig.

1-daagse deelname: 78,- p.p.p.d.
Het stukje speksteen is inbegrepen in de prijs.

Meerdaagse deelname:
Het is ook mogelijk je voor meerdere dagworkshops aan te melden.
Je kan dan werken in een groter stuk steen en kiezen uit diverse steensoorten om in te werken: serpentijn, Franse kalksteen, albast, speksteen of Belgisch hardsteen.

De diverse beeldhouwtechnieken, het juiste gebruik van het gereedschap, ontwikkelen van het ruimtelijk inzicht en vormgevoel komen aan de orde.
Iedere volgende dagworkshop werk je verder aan je beeld..

Op het aanmeldformulier kan je aangeven voor welk programma je kiest. De meerdaagse workshops zijn zowel voor beginnende als gevorderde beeldhouwers geschikt.

Ben je thuis zelf aan het beeldhouwen en wil je graag verder geholpen worden bij een beeld in wording? Neem je beeld dan mee naar de workshop, Anneke helpt je graag verder.
Meerdaagse deelname: 74,- p.p.p.d.
De steen is niet bij de prijs inbegrepen, de kosten hiervan zijn afhankelijk van de steensoort en het gewicht.

Docent:
De workshops worden gegeven door beeldhouwer Anneke Wessels. Met haar 28 jaar beeldhouwervaring begeleidt zij iedere deelnemer op zijn/haar eigen niveau naar een mooi eindresultaat.

Lunch:
De workshop is naar eigen keuze uit te breiden met een heerlijke lunch van het fortrestaurant Caatje aan de Lek, op het inschrijfformulier kan je je keuze aangeven.

Locatie:
Het atelier in gevestigd op Fort Werk aan het Spoel in het monumentale Bomvrij Gebouw Noord, het oude munitiemagazijn.
Bij mooi weer kan er heerlijk op het voorplein van het atelier gewerkt worden, met uitzicht op rivier de Lek en de voorbijvarende boten.

Informatie: 
Kijk voor alle informatie en/of aanmelden op: www.annekewessels.nl op de Dagworkshoppagina bij Cursussen/Workshops, daar is ook een inschrijfformulier te downloaden.

Informatie is ook te verkrijgen via: info@annekewessels.nl of 06 49860575.

Prijs:
1-daagse deelname: 78,- p.p.p.d.
Meerdaagse deelname: 74,- p.p.p.d.
Inbegrepen: de gehele dag koffie, thee of frisdrank voor de deelnemers

 www.annekewessels.nl

Dagworkshop Beeldhouwen in steen
Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.