1

Trouwen op Slot Loevestein
Trouwen op Slot Loevestein

De mooiste dag van uw leven
In het oer-Hollandse rivierenlandschap, waar Maas en Waal samenkomen, liet ridder Dirc Loef van Horne in 1361 zijn kasteel bouwen. Hij heeft toen nooit kunnen vermoeden dat eeuwen later het kasteel het toneel zou zijn van vele bruiloften. Slot Loevestein is een officile trouwlocatie en er mag overal in de vesting getrouwd worden, zowel binnen als buiten. Vaak wordt het ja-woord gegeven in onze eigen Kapel. Ja ik wil klinkt in deze ruimte nog plechtiger.

Na de ceremonie is het tijd voor bubbels & bruidstaart. Onder het genot van een feestelijk glas prosecco neemt het bruidspaar de felicitaties in ontvangst. Daarna is het tijd om de taart aan te snijden met een echt zwaard! Als het bruidspaar vervolgens fotos gaat maken, neemt een van onze gidsen de gasten mee voor een rondleiding door het kasteel. Zij vertelt enkele van de vele verhalen die de dikke muren van het slot met zich meebrengen. Aansluitend serveren wij het diner wordt in ons mooie Arsenaal. Het bruidspaar kan kiezen uit verschillende buffetten, barbecues of een sitting dinner. Na het diner kan het feest losbarsten in de Zael van het kasteel. Een swingende band of hippe DJ, feestelijke drankjes en hapjes zorgen voor een onvergetelijk slot van de dag. Als het boeket gegooid is, neemt het bruidspaar afscheid en loopt naar de bruidssuite, die ook binnen de vestingmuren is gelegen, voor een prinsheerlijke overnachting.

Uiteraard is dit slechts een voorbeeld van hoe de dag er uit zou kunnen zien. We horen heel graag jullie eigen wensen en geven deze ook invulling om er voor te zorgen dat jullie echt de dag van je leven op ons mooie slot mogen beleven.

Trouwen op Slot Loevestein
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.