Luxe overnachten in voormalig stationsgebouw

Luxe overnachten in voormalig stationsgebouw

Onder de rook van Amsterdam, aan de rand van het pittoreske Abcoude ligt Boutique Hotel de Witte Dame. Ze is het oude treinstation van dit dorpje dat grondig werd gerenoveerd en werd omgetoverd tot een bijzonder charmante, stijlvolle en bijzonder sympathieke verschijning. Ze staat statig aan de rand van het dorp met de polder het Gein als achtertuin.

Een verblijf bij de Witte Dame biedt alles wat u zich maar kunt wensen. Het prachtig gerenoveerde stationsgebouw kenmerkt zich door rust, ruimte, luxe en comfort. In de omgeving kan veel worden ondernomen en bekeken. Fiets bijvoorbeeld langs 7 forten in De Ronde Venen of wandel het Liniepad van Fort bij Abcoude naar Fort Nigtevecht. De Witte Dame heeft tien, uniek ingerichte ruime kamers met kitchenette, badkamer en toilet.

Naast de 10 prachtige kamers is er ook een ruime vergaderzaal voor groepen tot 20 personen en een smaakvol ingericht restaurant dat van di/zo is geopend van 10.00 tot 19.00 uur. Er kunnen fietsen worden gehuurd om de prachtige omgeving van Abcoude en Amsterdam te gaan verkennen. Doet u dat liever met de boot, dan kunt u die ook bij ons huren. In een mum van tijd vaart u door de Amsterdamse grachten.

Luxe overnachten in voormalig stationsgebouw

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.