Dagworkshop Beeldhouwen in Steen

Dagworkshop Beeldhouwen in Steen

Dagworkshops Beeldhouwen in steen in Atelier Anneke Wessels

Op fort Werk aan het Spoel in Culemborg geeft beeldhouwer Anneke Wessels in haar beeldhouwatelier in Bomvrij Gebouw Noord van januari t/m mei maandelijkse dagworkshops.

Data workshops:
26-1, 9-2, 22-3, 19-4 en 10-5, alle dagen van 10.00 tot 17.00 uur.
Deelname is zowel 1-daags als meerdaags mogelijk.

1-daagse deelname:
Bij geen ervaring en deelname aan 1 dag maken deelnemers van een klein stukje speksteen een beeldje dat aan het eind van de dag gepolijst en al mee naar huis kan worden genomen.
Gevorderden kunnen bij 1-daagse deelname ook een beeld opzetten of een beeld in wording waar ze bv thuis aan werken meebrengen om onder begeleiding aan verder te werken.
Meerdaagse deelname:
Bij meerdaagse deelname kiezen de deelnemers de eerste dag een stuk steen uit, zij kunnen dan kiezen uit diverse soorten albast, serpentijn of Franse Kalksteen. Ieder volgende deelnamedag kan er onder persoonlijke begeleiding door Anneke aan verder gewerkt worden. Gevorderden kunnen ook zelf steen of een beeld in wording meebrengen waaraan ze onder begeleiding van Anneke kunnen verder werken.

Met haar 28 jaar ervaring als professioneel beeldhouwer heeft Anneke Wessels met veel plezier al vele beeldhouwliefhebbers begeleid bij het maken van hun beelden.

Lunch
De workshop kan worden uitgebreid met een heerlijke lunch van het fortrestaurant Caatje aan de Lek.
Informatie/aanmelden
Kijk voor uitvoerige informatie en aanmelden op www.annekewessels.nl of stuur een email naar: info@annekewessels.nl of bel naar
06 49 860 575.

Dagworkshop Beeldhouwen in Steen

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.