Creatieve Workshops

Creatieve Workshops

Ilja Wensink creatieve workshops

Ilja geeft sieraden-, tassen- en woonaccessoires workshops op locatie. De workshops geeft ze vaak voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of vriendinnenuitje. Kijk voor het volledige aanbod op haar website.

website: www.bilja.nl
mail: info@byilja.nl
telefoon: 06 83 97 43 28

Hans de Vries mondharmonica

Deze workshop for absolute beginners neemt je mee door de wonderlijke wereld van de mondharmonica. Deelnemers hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. Deelnemers krijgen een Homesick Bluebird mondharmonica kado. Dat geeft ook de mogelijkheid om verder te oefenen.

website: www.homesick.nl
mail: hans@homesick.nl
telefoon: 0629076481.

Marcel Blekendaal Land-art workshops

Marcel geeft al jaren gastlessen aan de basisscholen. Een van de leukste lessen in die over land-art en die bieden wij nu ook als workshop aan op het fort! Na een korte introductie in deze kunstvorm gaat u buiten zelf aan de slag. Vergeet aan het eind net een foto te maken! Want land-art heeft de gewoonte om na verloop van tijd weer geheel op te gaan in haar omgeving

website: www.polderwachter.nl
mail: polderwachter@gmial.com
telefoon: 06 15 37 32 26

Nancy van Heerde speksteen bewerken

Beeldhouwen voor beginners! Nancy helpt u bij de eerste klappen op weg naar uw eigen kunstwerk voor op de schoorsteenmantel.

Facebook: Nancyspeksteenles
mail: nancyspeksteen@gmail.com

Creatieve Workshops

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.