Zomercamping

Zomercamping

Fort Abcoude verandert deze zomer in een idyllische vakantielocatie. Koolgeitwolf opent namelijk vanaf 3 juli tot en met 30 augustus een exclusieve zomercamping. De KGW zomercamping is allesbehalve een standaard camping. Hier staat barefoot luxury centraal. Luxe in de vorm van avontuur en het echte buitenleven gevoel, zonder in te boeten aan comfort en service. Dichtbij, maar toch in een andere wereld! Op het forteiland ben je omringd door natuur en erfgoed. Slaap comfortabel in een ingerichte tent, geniet van uitgebreide ontbijtjes en diners van lokale en ambachtelijke producten, volg dwaallichtjes in de avond en bekijk vleermuizen vanuit je tent. En met het programma bomvol activiteiten om de natuur, producten, ambachten en erfgoed te ervaren, hoef je je absoluut niet te vervelen.

OVERNACHTEN IN EEN FIJN BED

In het kader van corona houden we het kleinschalig, zo heeft iedereen volop ruimte om te zitten, dineren en een plekje te zoeken voor zichzelf. Verspreid over het veld staan 6 tenten klaar. Geen gesjouw dus met tenten, matjes, slaapzakken en geen geworstel met tentharingen en scheerlijnen. Alle tenten zijn ingericht met echte bedden met comfortabele matrassen, verlichting en leuke circulaire meubels, opgehaald bij verschillende lokale uitdragerijen en opgeknapt door kunstenaars.

s Avonds zijn er dwaallichtjes die naar de tenten leiden. Deze minimale lichtbronnen versterken de ervaring van in de natuur en onder de sterrenhemel zijn. Je krijgt een zaklamp met vleermuisvriendelijk licht mee, zodat vleermuizen ongestoord hun slapen en jagen kunnen voortzetten.

BROUW JE EIGEN BIER EN BEZOEK LOKALE BOEREN TIJDENS ONZE FARMTOUR

Vervelen doe je bij KoolGeitWolf zeker niet: er worden iedere dag originele activiteiten georganiseerd. Zo is er onder andere yoga in de ochtend en wat dacht je verder van je eigen fortenbier brouwen in ons eigen brouwlokaal of de farmtour waarbij je op de fiets stapt en lokale boeren bezoekt en pareltjes rondom Abcoude ontdekt. Met een goedgevulde boodschappentas keer je terug naar het fort waar je in de keuken van de wolf een heerlijke lunch bereidt.

DE OMGEVING NODIGT UIT TOT ONTDEKKEN

Maar ook op eigen houtje kun je je prima vermaken. De omgeving nodigt uit om te ontdekken, met een wandel-, fiets- of vaartocht. Breng beslist een bezoekje aan het prachtige dorp Abcoude dat slechts op een paar minuten lopen van Kool, Geit, Wolf ligt. Ga op zoek naar de rijke historie van de stelling van Amsterdam. Wil je juist ultieme rust en ontspanning? Ook even niets doen kan hier natuurlijk ook! Naar de kinderen heb je geen omkijken. Voor hen is is dit d plek om weer eens ouderwets buiten te kunnen spelen en lekker te ravotten.

BESCHIKBAARHEID EN KOSTEN

We hebben 6 tenten voor 2 tot 4 personen. Boeken kan voor een lang weekend (vrijdag tot en met maandag) of van dinsdag tot en met vrijdag.
Prijzen zijn vanaf 375,- per tent per boeking. Voor ons kostelijke foodplan rekenen we 35,- pp p/d en voor de kinderen 20,-.p/d. Wil je een onvergetelijke vakantie in eigen land meemaken vol avontuur, rust en natuur? Wees dan snel met boeken. Dat kan door een mailtje te sturen via info@koolgeitwolf.nl. We hopen je te zien deze zomer!

Zomercamping

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.