Vakantiewoning

Vakantiewoning

Onbezorgd vakantie vieren in eigen land
Deze jaar is alles een beetje anders dan anders. Dat komt natuurlijk door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. 
Verre bestemmingen zijn nu even niet vanzelfsprekend. Maar in de drie vakantiewoningen op Fort aan de Klop kun je er toch even helemaal tussenuit, gewoon in eigen land.

De woningen zijn ruim opgezet en geschikt voor mensen die duurzaam een huishouding met elkaar voeren, zoals stellen of gezinnen. In iedere woning kunnen zelfs twee gezinnen terecht: ruimte genoeg om anderhalve meter afstand te bewaren en ieder gezin beschikt over eigen sanitair. Ook bij het inchecken houden onze medewerkers rekening met anderhalve meter afstand.

Loods D, E en F
De vakantiewoningen zijn te huur t/m april 2021 (alleen de weekenden van vrijdag tot zondag en alleen per week, van vrijdag tot vrijdag). 

Volgens de richtlijnen van het RIVM, want:
  • ieder gezin eigen sanitair
  • voldoende ruimte (om afstand te houden)
  • ruim privterras bij iedere woning (met barbecue en vuurplaats)
  • anderhalve meter afstand bij inchecken
Aan alles is gedacht
De artillerieloodsen zijn omgebouwd tot vakantiewoningen met alles erop en eraan: leefruimte binnen met zit- en eethoek, tv, slaapkamers, douches en toiletten. De keukens hebben allemaal een gasfornuis, koelkast, oven, Nespresso koffieapparaat en waterkoker. In Loods E en Loods F is ook een vaatwasser. 
Buiten staat eigen terrasmeubilair en een gasbarbecue.

Wij zorgen voor bed- en keukenlinnen, handdoeken, toiletpapier, servies, bestek, pannen, koffie, thee, suiker, koffiemelk, olijfolie, peper en zout en schoonmaakmiddelen. Je hoeft dus, buiten je kleding en toilettas, bijna niets mee te nemen. Nou ja, hooguit wat boodschappen, of die haal je bij de winkels in de buurt.

Voor iedere vakantiewoning is een parkeerplaats gereserveerd bij de ingang naar het forteiland. Eventuele extra autos kunnen gratis worden geparkeerd in de directe omgeving.

Genoeg te doen voor iedereen
Op het forteiland, een groene oase aan de rand van de stad Utrecht, is genoeg ruimte om te spelen, sporten, barbecuen of picknicken. 
In de omgeving is een boel te ontdekken.

Vakantiewoning

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.