Kamperen op het kasteel

Kamperen op het kasteel

Altijd al eens een nachtje willen slapen op het oudste en best bewaarde kasteel van Nederland?

Dat kan! In de pruimenboomgaard van het Muiderslot kun je deze zomer kamperen. Zo beleef je het kasteel en de geschiedenis eens op een hele andere manier. Tent, matrasje en stoeltjes staan klaar, je hoeft alleen je slaapzak n maatje mee te nemen. Het arrangement is namelijk voor 2 personen per tent. 

Hoe ziet zon nachtje kamperen eruit?
Na sluitingstijd van het museum (vanaf 18 uur) ontvangen we je met een welkomstdrankje. Met een rijk gevulde picknickmand kun je aansluitend lekker eten in de kasteeltuinen. Een gids neemt je daarna mee op een avondtour door het verlaten kasteel. De avond sluit je af met genieten van de zonsondergang en verhalen rond het kampvuur. Dan ga je lekker slapen in een tentje onder de sterrenhemel. De volgende dag geniet je van een kasteelontbijt en wie durft, kan een duik nemen in de Vecht. Om 10 uur is de check-out.

Praktische informatie
Kosten: Een arrangement voor 2 personen is 99 euro per persoon per nacht. Dit is inclusief welkomstdrankje, picknickmand, kasteeltour door gids, kasteelverhalen bij het kampvuur en een ontbijtje. Neem je eigen slaapzak mee. Als  je wilt zwemmen / douchen in de Vecht, neem dan ook een handdoek mee. Toiletten en een bar zijn aanwezig op het terrein. Het is niet toegestaan eigen drank en/of drugs mee te nemen.

Wanneer 
Kamperen kan tussen 3 juli tot en met 12 september 2020 op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond.  Er is per avond een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus boek op tijd!

Reserveer snel je plekje!

Kamperen op het kasteel

Foto geüpload door gebruiker Stichting Liniebreed Ondernemen.